Zaslal: so únor 21, 2015 1:32 am Předmět: Necvičící dny ?
Dobrý den, předem se omlouvám ale toto téma tu určitě už je, bohužel ho ale nemohu najít. Už posiluji cca rok pravidelně, mám i nějaké ty výsledky, do teď jsem používal jenom protein, ale teď bych se chtel vrhnout na všechny potřebné suplementy. Nepožaduji po Vás jaké, vše mám podrobně nastudováno, ale přeci jedna věcička mi utekla, mám brát všechno tohle jako je protein, gainer, kreatin, vitamin atd. i v necvičíci dny s víkendem ? A nebo pouze po, str, patek při cvičení ? Děkuji ;)
A já bych ty doplňky bral v ty dny, kdy nebudu mít dostatek toho, co doplňují. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru