Výroba gaineru



 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výroba gaineru  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Výroba gaineru
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ponnt


PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 7:40 pm    Předmět: Výroba gaineru Odpovědět s citátem

Čau,
chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z Vás nemá zkušenosti s výrobou gaineru doma. Nechce se mi pořizovat přímo hotový, protože jsem slyšel, že za stejnou cenu se dá gainer vyrobit kvalitnější a bude ho více. Samozřejmě se můžu plést, tak budu rád za každý názor.


Moc díky
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper


PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak v tom neni zadna veda. Podivej se na hlavni zastoupeni zivin v klasickem gaineru, coz vetsinou bude D-glukoza (hroznovy cukr - glukopur), maltodextrin a syrovatkovy protein a mas to :) U tech lepsich tam byvaji jeste dalsi veci jako glutamin, kreatin a ja nevim co jeste , coz si samozrejme muzes pridat take, ale podle me staci jen ten zaklad jednoduche sacharidy a protein.

Ja si to osobne delam tak, ze si do gymu beru dozu, kde mam maltu a glukopur a na baru si koupim pytlik proteinu (je v nem asi 20g bilkovin). Po treninku vysypu protein do sejkru a pridam sacharidy (ty davkuji podle narocnosti treninku), smicham , vypiju a hotovo.
_________________
CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ponnt


PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 9:13 pm    Předmět: Poměr Odpovědět s citátem

A v jakém poměru to mícháš ? 1:1 ?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym


PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je individuální, však v tomhle se právě ty gainery liší, většinou mají od 15 do 40%, nejčastěji kolem 25% bílkovin a zbytek sachry

gainer je vlastně velice nízkoprocentní protein, když budeš mít 60%, 80% apod. budeš tomu řikat protein, když tam dáš víc malty a bude tam 15, 20, 30 apod. je to gainer... a cenově čim víc proteinů tim je ten gainer dražší
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník


PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovy "gainer" se da udelat smychanim wpccka klasickeho a najemno namletyma vlockama. A klidne se da pouzit jako svacina.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3


PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Takovy "gainer" se da udelat smychanim wpccka klasickeho a najemno namletyma vlockama. A klidne se da pouzit jako svacina.

urcite, ale jestli to bude chtit typek jen po treninku tak zustat radsi u malty, kdyz uz tam ten sachr chce mit
_________________
"First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Výroba gaineru
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: