Jednou jsem to zkoušel brát v podobě injekcí od doktora, který my podle váhy sám určil dávkování které si už ovšem nepamatuju (jen vím že jsem chodil třikrát do týdna ob den tzn. pondělí středa pátek) a krom větší chuti k jídlu a možná větší energie jsem víc nepocitoval
Jenom trošku k té B12, myslím si, že kámen úrazu je v pochopení B12 jako takové. Nebudu se tady rozepisovat, to si každý na netu může přečíst. Rozhodně nepodporuje chuť k jídlu tak, jak je tady mylná představa - dám B12 a budu žrát jak neurvalý :04: toto je nej nej nej mýtus. :36: Pro naše potřeby B12 (myslím tím v kulturistice obecně) je dobrá na zlepšení psychiky(např. při jarní únavě), rozhodně posílení imunity vč. posílení proti různým alergenům. Ale tím to končí !!! Ono totiž zlepšením psychiky, posílením imunity dojde k větší aktivitě, tudíž k většímu výdeji energie a to je spojené s větším přísunem potravin, jako vedlejším efektem ! Co se týká předávkování, tak to je téměř nemožné. B12 je rozpustná ve vodě a tudíž přebytek tělo vyloučí močí. Předávkovat vitamínama se dá, pokud by byly rozpustné v tucích. A co se týká dávkování, tak to je roky neměnné a vyzkoušené a to prvních 5 dávek (1000ug) obden a potom 5 dávek 1x za týden a. Víc nebo častěji nepřinese vůbec nic (vyjímku tvoří vegetariáni), akorát můžeš výjimečně pocítit nespavost nebo menší brnění v prstech, tak nebo tak stejně nadbytek vymočíš
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru