|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
McDan
|
Zaslal: út listopad 25, 2014 7:30 pm Předmět: Nefungujou na mě anabolizéry , N.O. a ani kreatin monohydrát |
|
|
Nepůsobí na mě kreatin monohydrát, nevim proč. Bral jsem denně 25g po 5g během dne a pil cca 4 litry čisté vody denně a to vše během sedmi dnů. Ani půl kila jsem nepřibral. A dodávám, že jsem ektomorf jestli to hraje nějakou roli.
Dále jsem si koupil Cellucor C4 Extreme. Ani dvojtá dávka semnou vůbec nic neudělá.
Potom jsem zkusil NAPALM extreme a taky jsem zkusil i dvojtou dávku a opět nic. To samý s NO Gelem od Nutrendu. Absolutně to nechápu. Na kámoše to normálně funguje, když jsem ji zkusil namíchat jednu dávku.
Ani redbull, semtex, big shock a ani silný kafe na mě nikdy nepůsobilo..
Vážně mě to dost sere a vůbec nevim co mám dělat a na koho se obrátit.
Nemáte prosim nějaký rady nebo nevíte čím by to mohlo být způsobeno?
Díky...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út listopad 25, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
tisic inych faktorov? trening,strava,regeneracia? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
MythBuster

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 3:59 pm Předmět: |
|
|
To je tím, že většina věcí co jsi vyjmenoval je bullshit. Málo tomu věříš tak ani to placebo nefunguje lol.
|
|
| nahoru |
|
 |
McDan
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | tisic inych faktorov? trening,strava,regeneracia? |
Ale já myslel, že jsem nenatáhl žádnou vodu do těla. Kreatin je látka, která váže vodu a kdyby mi se mi v těle začalo držet víc vody, tak bych vážil i víc kg.
Stravu jinak dodržuju, mám upravenej jídelníček. Nejsem žádnej začátečník, jen s tím kreatinem nějak nezaznamenávám pokrok.
|
|
| nahoru |
|
 |
McDan
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
| MythBuster napsal: | | To je tím, že většina věcí co jsi vyjmenoval je bullshit. Málo tomu věříš tak ani to placebo nefunguje lol. |
Co je bullshit prosimtě?? Ty anabolizéry? Jestli se bavíš o nich, tak několika kámošům co chodí už nějakých pár let do posilky jsem jim dal na vykzoušení a nebo oni něco mě a na ně to působilo. Dodávám, že to nebyli ektomorfové, kámoši co jsou ektomorfové tak říkali, že to taky na ně nemělo účinek nebo jen minimální.
|
|
| nahoru |
|
 |
McDan
|
Zaslal: pá listopad 28, 2014 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | Problém většinou není v tom, že suplement nefunguje, ale že člověk od něj očekává nemožné a jestli chceš přibrat a nepřibíráš, tak to určitě není chyba suplementu, ale stravy |
Nemyslel jsem přibírání svalové hmoty, ale natáhnutí vody do těla, aby se mi zvýšila o pár procent síla. To je přece úkol kreatinu, vázat vodu..
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so listopad 29, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
kreatin - monohydrat na xx% lidi vubec nefunguje, samozrejme se to hlavne odviji od stravy/treninku, porad je to jen par gramu prasku
nocka - to energy znich dela u vetsiny z nejvetsi casti kofein, pokud ma nanej nekdo velkou toleranci, tak ten boost neprijde (tak samo energetaky) _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so listopad 29, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
| McDan napsal: | | Big Muscle napsal: | Problém většinou není v tom, že suplement nefunguje, ale že člověk od něj očekává nemožné a jestli chceš přibrat a nepřibíráš, tak to určitě není chyba suplementu, ale stravy |
Nemyslel jsem přibírání svalové hmoty, ale natáhnutí vody do těla, aby se mi zvýšila o pár procent síla. To je přece úkol kreatinu, vázat vodu.. |
Neznám moc úlohu kreatinu, protože přibírání na hmotnosti skutečně není moje priorita , ale smyslem kreatinu URČITĚ není to, aby vázal vodu. To je jeho vedlejší, nežádoucí účinnek. A co vím, tento efekt se neprojeví u každého. A že by se ti natáhnutím vody do těla zvýšila síla?
Jinak, jestli si chceš kreatinem zvyšovat váhu díky natáhnutí vody, tak to potěš koště. To musíš být docela dost zoufalý.
|
|
| nahoru |
|
 |
McDan
|
Zaslal: so listopad 29, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | McDan napsal: | | Big Muscle napsal: | Problém většinou není v tom, že suplement nefunguje, ale že člověk od něj očekává nemožné a jestli chceš přibrat a nepřibíráš, tak to určitě není chyba suplementu, ale stravy |
Nemyslel jsem přibírání svalové hmoty, ale natáhnutí vody do těla, aby se mi zvýšila o pár procent síla. To je přece úkol kreatinu, vázat vodu.. |
Neznám moc úlohu kreatinu, protože přibírání na hmotnosti skutečně není moje priorita , ale smyslem kreatinu URČITĚ není to, aby vázal vodu. To je jeho vedlejší, nežádoucí účinnek. A co vím, tento efekt se neprojeví u každého. A že by se ti natáhnutím vody do těla zvýšila síla?
Jinak, jestli si chceš kreatinem zvyšovat váhu díky natáhnutí vody, tak to potěš koště. To musíš být docela dost zoufalý. |
čti!
"Sportovní využití
Užívání kreatinových doplňků zvyšuje svalovou koncentraci kreatinu.[1] Kreatin do jisté míry zvyšuje svalovou sílu, zejména při anaerobním (krátkodobém) sportovním výkonu. Dále zvyšuje svalovou hmotu, ale pouze tím, že zvyšuje zadržování vody ve svalstvu.[1] Nová studie o vlivu kreatin monohydrátu, syrovátkových proteinů a maltodextrinu na růst svalové hmoty přepisuje dosud zažité dávkování. Došlo se ke zjištění, že stačí mnohem menší denní příjem kreatin monohydrátu než bylo dosud uváděno.[6]" Zdroj: wiki
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so listopad 29, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
| McDan napsal: |
čti!
"Sportovní využití
Užívání kreatinových doplňků zvyšuje svalovou koncentraci kreatinu.[1] Kreatin do jisté míry zvyšuje svalovou sílu, zejména při anaerobním (krátkodobém) sportovním výkonu. Dále zvyšuje svalovou hmotu, ale pouze tím, že zvyšuje zadržování vody ve svalstvu.[1] Nová studie o vlivu kreatin monohydrátu, syrovátkových proteinů a maltodextrinu na růst svalové hmoty přepisuje dosud zažité dávkování. Došlo se ke zjištění, že stačí mnohem menší denní příjem kreatin monohydrátu než bylo dosud uváděno.[6]" Zdroj: wiki |
Kreatin se nepoužívá kvůli tomu, aby dočasně zvýšil zavodnění. To je vedlejší efekt (i když, pravda, pro některé zoufalce to může být důvod pro použití). Jeho použití je pro lepší regeneraci, lepší trénink a růst čisté svalové hmoty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|