Zaslal: út prosinec 02, 2014 7:46 pm Předmět: zažívání
Zdravim chtěl bych se zeptat co bych měl koupit abych lépe vstřebaval a trávil jídlo, abych nebyl nafouklý nenadýmalo mě to, měl větší chut k jídlu mám koupenou vlákninu od DR Popova myslíte si že mám koupit ještě něco k tomu? Třeba Pangamin nebo jsou lepší nějaký trávicí enzymy??
Zaslal: út prosinec 02, 2014 9:58 pm Předmět: Re: zažívání
Milcek55 napsal:
Zdravim chtěl bych se zeptat co bych měl koupit abych lépe vstřebaval a trávil jídlo, abych nebyl nafouklý nenadýmalo mě to, měl větší chut k jídlu mám koupenou vlákninu od DR Popova myslíte si že mám koupit ještě něco k tomu? Třeba Pangamin nebo jsou lepší nějaký trávicí enzymy??
Snizil bych bilkoviny, pocet konzumovanych jidel, urcite bych vyradil tvaroh nebo protein pred spanim, nekonzumoval bych hodne vlakniny, tj. Hodne vlocek, premiru ovoce zeleniny. Napis jak jis.
Zaslal: út prosinec 02, 2014 10:51 pm Předmět: Re: zažívání
vlkisekk napsal:
Milcek55 napsal:
Snizil bych bilkoviny, pocet konzumovanych jidel, urcite bych vyradil tvaroh nebo protein pred spanim, nekonzumoval bych hodne vlakniny, tj. Hodne vlocek, premiru ovoce zeleniny. Napis jak jis.
Ty mu nejdřív napíšeš, co by měl udělat a pak se ho zeptáš, jak jí To je trošku WTF přístup
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru