Strava v objemu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strava v objemu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Strava v objemu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gajdarin

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 10:04 pm    Předmět: Strava v objemu Odpovědět s citátem

Zdarec, chtěl bych, jestli by jste mohli zhodnotit muj jidelníček. Snažím se o nabrání hmoty, která mi tak chybí. Nejde mi o žádný clean bulk, ale zase si nechci moc zprasit. Měřím 189cm a nyní mám kolem 87-88kg a jsem endomorf. Zrovna jsem dojel Bear Routine a ted si davam takové volnejší full body 3x tydne.

Jídelníček:

1.) Snídaně - 80-100g vloček s řeckým jogurtem S60, B10
2.) Svačina - 5 rýžových chlebíčků se sýrem ( korbáčky ) S28, B15
3.) Oběd - Brambory, těstoviny, rýže s kuřecím 150g S80-100, B30
4.) Svačina - 4 vajíčka s celozrným pečivem S40, B28
5.) Večeře - Brambory, těstoviny, rýže s kuřecím S60-80, B30
6.) Večerní drink - 250g tvarohu S11, B30
+ protein přes den nebo po tréninku

Celkem S a B : ccaS279-319, ccaB173
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MIP

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 12:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co zelenina a ovoce? Vepřové, hovězí, ryby? Spočítej si i tuky. A přidal bych zdroje tuků jako ořechy, mandle atd. Bílkovin může být klidně o trošku méně, takže bych si nedělal nic z toho, když někdy vynecháš protein nebo bych osobně vyhodil ten tvaroh, pokud ti vysloveně nechutná
gajdarin

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MIP napsal:
A co zelenina a ovoce? Vepřové, hovězí, ryby? Spočítej si i tuky. A přidal bych zdroje tuků jako ořechy, mandle atd. Bílkovin může být klidně o trošku méně, takže bych si nedělal nic z toho, když někdy vynecháš protein nebo bych osobně vyhodil ten tvaroh, pokud ti vysloveně nechutná

Zeleninu a ovoce jsem nepsal. Rano k vlockam si dam banán, zeleninu mám k obědu i večeři (většinou vařím maso s paprikou ,mrkovou ci brokolici ). Tuky mám ze sýrů a občas si dám mandle a kesu.
Ostatní druhy masa mam taky, ale nejvíce mám kuřecí. Samozřejmě každý den není stejný,a tak jsem se snažil napsat takový průměrný jídelníček.

Rychle na stránku:

Přejdi na: