|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
VeruseOstrava

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 10:57 am Předmět: Gainer x malto+protein |
|
|
Ahojky  Chtěla jsem se zeptat, zda je lepší po tréninku maltodextrin+protein nebo gainer do objemu? Hůře nabírám. Lze gainer i mimo trénink jako součást svačiny např.? Ono jde o to, že tolik jídla v objemu mám někdy v pevném skupenství problém snist :-D A aby jste se v objemu alespoň trošku udrželi v limitech tuku, děláte kardio?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 11:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
evan
|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 11:06 am Předmět: Re: Gainer x malto+protein |
|
|
| VeruseOstrava napsal: | Ahojky Chtěla jsem se zeptat, zda je lepší po tréninku maltodextrin+protein nebo gainer do objemu? Hůře nabírám. Lze gainer i mimo trénink jako součást svačiny např.? Ono jde o to, že tolik jídla v objemu mám někdy v pevném skupenství problém snist :-D A aby jste se v objemu alespoň trošku udrželi v limitech tuku, děláte kardio? |
To je to hlavní no...
A jestli dáš po tréninku gainer nebo vlastní směs cukru s proteinem je jedno. Spíš záleží na tom co to bude za gainer, ale když bude kvalitní. Výhoda je třeba pro tebe jako holku, že si při vlastním míchání můžeš namíchat vlastní poměr složek... třeba míň proteinu atd...
A nakonec moje rada, prď na gainer a podobný věci a papej
|
|
| nahoru |
|
 |
VeruseOstrava

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
300-350? jen tak ze zvedavosti, kolik davas tuku? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
VeruseOstrava

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 1:10 pm Předmět: |
|
|
Luxusní článek :-) děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
VeruseOstrava

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
Ko kilogramy to nejsou :-D Dávam cca 1g/kg :-)
| Tom3 napsal: | | 300-350? jen tak ze zvedavosti, kolik davas tuku? |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|