|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chuva
|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 3:33 pm Předmět: Co z toho vybrat? |
|
|
Čau, rozmýšlím se mezi těmito produkty
CarboJet Mass Professional
X
Scitec Jumbo
Cvičím asi půl roku bez jakéhokoliv proteinu, gaineru, kreatinu a nevím čeho všeho možného, ale výsledek není jaký bych si představoval, samozřejmě na tom má zásluhu i to, že jsem ektomorf, takže se můžu ládovat cukrovím v leže týden v kuse a spíš zhubnu než přiberu, takže bych chtěl něco co mi dopomůže neustále tělo zásobovat a zvěšovat.
Díky za pomoc a ať rostou! :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 3:36 pm Předmět: |
|
|
Jumbo je kvalitni pripravek nicmene, porad jde jen o doplnek. Ze by ti po nem neco narostlo, to asi vazne ne. Napis sem schvalne po pravde tvuj jidelnicek za posledni tri dny...
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
Tohle nejsou žádný zázračný doplňky, radši udělej pořádně jídelák a k tomu rozumnej tréning.. Hledej, informací tu je hromada.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuva
|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Jumbo je kvalitni pripravek nicmene, porad jde jen o doplnek. Ze by ti po nem neco narostlo, to asi vazne ne. Napis sem schvalne po pravde tvuj jidelnicek za posledni tri dny... |
Popravdě? Od vánoc to je skoro jen salát a řízek, až poslední 2 dny buček s brambory a bažant s brambory, jinak to prokládám třeba rohlíkem se sálem nebo si udělám mísu lovečáku :o) A nepohrdnu sladkým (jsem schopen sníst celou čokoládu na posezení) :oD
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 3:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuva
|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: | | Chuva napsal: | | Olejnas napsal: | | Jumbo je kvalitni pripravek nicmene, porad jde jen o doplnek. Ze by ti po nem neco narostlo, to asi vazne ne. Napis sem schvalne po pravde tvuj jidelnicek za posledni tri dny... |
Popravdě? Od vánoc to je skoro jen salát a řízek, až poslední 2 dny buček s brambory a bažant s brambory, jinak to prokládám třeba rohlíkem se sálem nebo si udělám mísu lovečáku :o) A nepohrdnu sladkým (jsem schopen sníst celou čokoládu na posezení) :oD |
A čekáš, že když tam budeš prát CarboJet Mass Professional (jaký honosný název ), tak to poroste samo? |
Jasne, že nečekám, že to poroste samo, ale když sem třeba v práci tak času moc nemám ani na jídlo a přišlo by mi to jako rychlovka hodit do šjkru zatřepat a vypít a doplnit nějaký ten zdroj energie, jasne jídlo to nenahradí, ale když má člověk třeba nečekaný přesčas tak se to hodí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|