|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tomiqo
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 3:48 pm Předmět: Dieta - powerlifting |
|
|
Nazdar, cvičím silový trojboj približne 2 roky. Od začiatku cvičenia som schudol 20kg aj bez nejakých vyslovene diét, len som si dával pozor čo jem. Teraz by som však už chcel skúsiť nejakú tú diétu aby som vyzeral viac vyrysovanejšie nie tak zaliato. Nakoľko som trojbojár tak nechcem veľmi stratiť silu a znížiť si tým výkony. Preto sa pýtam na vaše názory, akú diétu by som mal zaradiť ? Rozmýšľal som nad sacharidovými vlnami - áno/nie ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nikkon
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 3:55 pm Předmět: |
|
|
Ahoj...ja nie som ten, kto by mal radiť, ale pre ostatných-skúsenejších by bolo treba uviesť podrobnejšie info, nech si vedia urobiť obraz cca
-vek
-výška, váha, %tuku
-spôsob, akým trénuješ, výkony
-najbližšie ciele v lifte...
atď...
(inak podľa môjho osobného názoru by som počítanie príjmu veľmi nehrotil..
..skrátka minimum sacharidov, dostatok bielkovín a kvalitné tuky + silový
tréning a 2-3x do týždňa kardio (stačí 30min))
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomiqo
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
| nikkon napsal: | Ahoj...ja nie som ten, kto by mal radiť, ale pre ostatných-skúsenejších by bolo treba uviesť podrobnejšie info, nech si vedia urobiť obraz cca
-vek
-výška, váha, %tuku
-spôsob, akým trénuješ, výkony
-najbližšie ciele v lifte...
atď...
(inak podľa môjho osobného názoru by som počítanie príjmu veľmi nehrotil..
..skrátka minimum sacharidov, dostatok bielkovín a kvalitné tuky + silový
tréning a 2-3x do týždňa kardio (stačí 30min)) |
16 a 1/2 rokov
175cm, 85kg, %tuku som presne nemeral ale podľa obrázkov a bmi mám okolo 20
trénujem 4*do týždňa, 1) nohy + ramená, 2)prsia + triceps, 3) chrbát + biceps, 4) kettlebell a brucho. Zviknem dopĺnať aj vzpieraním.
Ciele v lifte nemám veľmi vysoké vzhľadom na môj vek, nepotrebujem mať mega výkony, len nechcem stratiť to na čom som doteraz pracoval. MT : 160, D:155, BP:110
Chcel by som však aj nejako vyzerať nie len dvíhať .... určite by sa to mohlo skombinovať
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 4:54 pm Předmět: |
|
|
silu ztratis i kdyz zhodis jen tuk, cim pomaleji budes zhazovat tuk tim pomaleji pujde sila dolu, az se dostanes na % tuku ktere chces tak si to jen budes udrzovat a venovat se silovce
1,5g bilkovin na kg, sacharidy a zdrave tuky tak aby si zhazoval napriklad 0,5-1kg tuku mesicne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|