|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martule

|
Zaslal: so září 20, 2014 6:58 pm Předmět: Log by Martule - žeby? |
|
|
ahoj činkaři,
uz delsi dobu jsem uvazovala, zda si treningovy log opet zalozit nebo ne. Ti z vas, kteri jste treba muj predchozi log sledovali, ste si mozna vsimli, ze jsem trenovala pomerne hodne casto a moc sem se nesetrila. Chodila sem ( a na tom se toho moc nezmenilo) cvicit prakticky kazdy den, day off pro me byl spis za trest, cviceni me hrozne bavilo a naplnovalo...to se ale s pribyvajicim poctem diet a priprav na souteze zmeninilo a dopracovala sem se az k tomu, ze sem chodila cvicit vazne z povinnosti, s nechuti a treningy ke konci byly - kdyz to zpetne zhodnotim - ke konci podprumerne a castokrat i mirne odflakle. Samozrejme mela bych podotknout, ze se jedna prevazne o casove obdobi jaro 2014 kdy sme byla v plne priprave na ME, ke konci sem byla vytrápená a otravená, zaroven jsem nastupvoala jsem do nové (a na premýšlení dost náročné) práce na 3smenný provoz. Přípravu jsem nakonec nedokončila  , 4 týdny před soutežema jsem onemocněla a už to dál prostě nešlo, respektive takový hazardér zase nejsem. Nicméně hlavní point je, že díky 4letému nepřetržitému nonstop mordování těla jsem se dostala do fáze, kdy nejen začíná stávkovat tělo, ale především hlava.  Cvičit sice stále chodím, řekněme i pravidelně, síla jakštakš je, ale to nadšení a radost z vůně železa je pryč - doufám, že natrvalo, ale minimálně teď jo...
Jen tak pro predstavu progress pictures:
Souteze 2012 - po 2 a pu lmesicich seriozniho cviceni..
Souteze 2013 - po rocnim super mordu
Priprava 2014 - cca 4 a pul tydne do soutezi (p.s. Pokud nekoho pohorsuje muj temer nahy zadek, tak pardon, ale v 6 rano hladova jako pes a unavena se mi do plavek navlikat nechtelo :D )
Jinak co se stavby tela tyka, moje nejslabsi mista stale a porad zada,..to bude vecny boj, nohy spis brzdim nebot ty mi rostou neuveritelnym tempem a odjakziva jsem je mela orpti zbytku vyrazne napred (ted nemluvim o rysovani, to je sadomaso vražda bot mam uloziste speku vyrazne na spodni casti tela...at zije zenska genetika), co se tyka vršku, ten je bohuzel vydrenej skoro k pláči...
Jídlo: jim celej rok prakticky stejne...kulturisticka dlabanda mi chutna...klasika.na snidani vlocky, vajicka, obcas nejaka ryzova kase, vajecna omeleta.. Pres den dlabu maso s rejzi nejak duseny na zelenine, ryzovy nebo celozrnny testoviny..posledni dobou aj nejakej ten brambor sem zaradila, tvarohy, jogurty, orisky,seminka, zeleninu vseho druhu a tuto “pestrostravu” prokladam (posledni dobou celkem pravidelne) 2-3 dennima prasoprezirackama vetsinou kultojidlem (nebot sme si to za ty roky naucila delat tak,ze z toho mam vazne pozitek) ale co se na nic nechystam, tak obcas mi to ujede i tak, ze zvejkam par dni vkuse jen a jen nedobroty.. Ale to spis vyjimecne....
Cvico: ja jsem zareknutej splitar, mam ne uplne dobrou spodni pater, takze korte a podobny veci pro me neprezitelny, navic bych u toho asi umrela nudou, takze k FB me nikdo nedonuti...
Cvicim tak,aby zadnej trening partie nebyl stejnej,jako predchozi, zkousim ruzny cviky co este neznam, ruzny hmaty,chvaty, uhly.. Whatever co me napadne nebot mam ted cas na spekulace. Normalne ma moje cviceni nejakej rad, ted cvicim co me zrovna nebolí (neco jako rad tam asi porad bude, ale posledni dobou sem na to nekladla az takovej zretel jako driv)... Jo ..a kardio porad nesnasim, ale protoze su endo-mezo, tak praktikuju...po tom co sem slapala v priprave jak vztekla me ted nejaka ta 20-30ti inutovecka parkrat do tydne po treningu nezabije... Mozna unudi k smrti
Aktualni split: (v pripade minimalne stredni chuti do cviceni)
Ramena,tricak, hammstringy (lehce) + zadek
Zada, bricho
Prsa,biceps,kvadraky (lehce), bricho
Off
Nohy full tezce, ramena
Prsa, ruce,bricho
Off
No... Rozepsala sme se pekne, ted sem este zvedava, jak dlouho mi to vydrzi... Kdyby nekdo kdo si prosel obdoim tezke demotivace (Drapere ty ne) chtel poradit pripade sharovat, jak to prezil, su jedno ucho. Predem podotykam ze rady prestan na nejakej cas cvicit slyset nechcu , jak rpestanu, vsecko co na sebe ty roky pracne placam (obzvlaste pak vrsek) jde raketovym tempem dolu a to mi na dalsi chuti do cviceni rozhodne neprida....
Dík sporťáci, občas hoďte oko, pokud ste zvědaví.... aj kousek té kritiky si klidně poslechnu
Naposledy upravil Martule dne pá červenec 24, 2015 12:13 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Martule

|
Zaslal: so září 20, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA 17.9.2014 - HOME ZADA,BICAK,TRICAK s pomoci vseho,co sem doma potkala
4:00 - 45min rotoped (nemohla sme spat)
17:00 HOME WORKOUT
1)PŘÍTAHY JC V PREDKLONU se zapřením o radiátor
2x12x6kg
2x12x10kg
2x10x10kg
2x8x10kg
2x6x10kg
2x12x6kg
2)PŘÍTAHY NA TRX - cca 45st sklon (na doražení)
5x15xbw
3)PULLOVER
5x15x10kg ( měla bych si sehnat težší činku  ..ale na doražená to stačilo no)
4)TRIC. EXTENZE VE STOJA
2x15x10kg
1x12x10kg
2x10x10kg
5)EXTENZE V PREDKLONU
3X (2x8x6kg)
6)BIC. ZDVIH - KLADIVA
5x (2x12-8x6kg) + 2x30x4kg pump do smrtelne krece
vim to všecko tak presně,bo abych dodržovala pauzy,tak sem si to dycky zapsala..jinak by me to mohlo ...echm :) normalne se ridim spis pocitem....
jo a doma mě cvičit uplně extremne nebaví, mam tendence to flinkt - nulová motivace, do toho fitka kdyz uz jdu, tak to proste lítá, tentokrat sem to odcvicila na domaci poměry procítěně (y)
+ 42 min kardia (FRINGE  u toho se šlape jedna radost, můj pravidelní kardio sparing)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 20, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
Vitej zpet chcipacko :D
btw proc ja ne?  kdo jiny ti v tomto muze lip poradit a podporit te nez ja :D (teda ale ne ze bych celou tu esej s obrazkama cetl, jen jsem si nahodou vsiml toho podtrzenyho ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: so září 20, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
CTVRTEK - NOHY zlehka na rozjezd
4:00 ranni kardio 45 min (FRINGE again  )
PREDKOPY
4x15 (stylem 5+5 ryhly versus kontrakce)
PLEGPRESS + SISSI DREPY S BW
5x20-30x?? si nepametam + 5x20xbw
VYPADY S JC
4X2X10X10KG
RUMUN DL
4X12-15X10
ZAKOPAVANI V LEZA
5X15X15-25KG
ABDUKCE + ADDUKCE
5X25-30 + 5 x30
UNOZOVANI,ZAKOPAVANI,PRINOZOVANI na takovym tom paskrivym stroji ve stoje..nazev??
4x2x15,12,15
BRICHOSADA - sedlehy, uklony s kotoucem, plank, metroše
4x20,2x10x30sec,20
+ 30 min kardio ( M$F ... dávali fotky ze souteží  ...článek o Heathovi sem preskocila, nemám ho ráda od té doby co sem videla Generation Iron - a muze byt genetikar jakej chce,je mi tezce nesympatickej.. )
z pochopitelnych duvodu sem druhej den uz ve 4 rano na kardio nevstavala :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: so září 20, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Vitej zpet chcipacko :D
btw proc ja ne? kdo jiny ti v tomto muze lip poradit a podporit te nez ja :D (teda ale ne ze bych celou tu esej s obrazkama cetl, jen jsem si nahodou vsiml toho podtrzenyho ) |
děkuju ty vytrapena zdechlino
ty máš zákaz se jakkoliv projevovat v mým logu..jinak ti neco napíšu pod ten tvůj chcíplej tricák víš jak se mi strašně (ne)líbí
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: so září 20, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
19.9.2014 RAMENA, TRICEPS, HAMMY, BRICHO
RAMENA
TLAKY + PREDPA PODHMAT
5x15,12,10,8,8,6x12-17kg + 5x2x10x3kg
- skoro sem zapomněla, že sem se zase vrátila do fitka, kde mu kluci berou dětský činky
UPA VE STOJA
5x12x5,3,0kg - shazovany co to šlo
UPA V LEŽE incline
4x2x12x2,5kg
- toto je na doražení opravdu sado maso cvik, hrozně se mi líbí, když se provádí tak,jak má, tak to je šílený zverstvo i s kilovou jednoručkou
ROZPA V PŘEDKLONU
5x15x4,2,0kg shazovaný co to šlo... au au au
TRICAK
TRICEPSOVY KLIKY
4x max (tusim 15,12,8,5 a spadla sem jak hruška  ...sice nerada, ale podotýkám, že to není tím,že by mě opustila síla, ale spíš tím, že sem se za posledních pár dní takříkajíc spravila, proto to poměrně častý zařazení kardia  temporary zalezitost) pak to zmirnim...to jen pro upresneni ze nejsme tkaovej blazen jako nekteri tady na foru...ne, ze bych na nekoho chtela presne ukazovat
BP NA UZKO
20x20kg (a jo, byla to ta nejtezsi osa)
3x12x30kg (posledni serie skoro smrt v ocich  )
12x20 na vyjeti a fujtajksl zelenej
TRICEPSOVY STAHOVANI PROVAZU
5X20X?? shazovany
ZAKOPAVANI VLEZE
cca 5 serii
BRICHOSADA - ZDVIHY NOH VE VISU, SEDLEHY, PLANK
tentokrat se mi povedlo neco,co uz hodne davno ne... snad nikdy me nebolely po treningu ramena, dykcy byly unaveny, ze sem si nemohla treba vycistit zuby nebo neco, ale fakticky nikdy jako jedinej sval, co sem nikdy nerozbila tak,aby na dotyk regulerne bolel a ze ramena cvicim rada a i zodpovedne.. ne a ne a ne..a dneska JOOOOO.... za ty posledni tri dny se to tak nasbiralo, ze momentalne me boli krome prsou prakticky vsecko.... tudiz day off prichazi a dneska lenosim..ani zadny kardio a nic, jen se krmim a odpocivam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: ne září 21, 2014 8:51 am Předmět: |
|
|
Jsem se Zlatou! Taky budu sledovat:) Sledovala jsem i minulý rok a byla jsi moje inspirace:)
Sice soutěžím letos prvním rokem ale tak trošku se v tobě vidím. Prožívala jsem něco podobného po nesmyslně dlouhé držení formy a účastnění se soutěží..Akorát u mě byl opačný problém, já měla problém v jídle a ne v tréninku. Cvičit jdu i kdybych tam měla život položit....
Zkus změnit gym nebo chod do více gymů najednou, mě to hrozně namotivuje, poznám nové lidi, jiné prostředí, jiné stroje,......najít si nějakýho sparinga, dej si nějaký krátkodobý cíl - třeba jen že se soustředíš na záda (i když si myslím, že záda nejsou tak špatné jak říkáš) tak si řekni, že je prostě ted budeš drtit...Brzy budeš vidět výsledky a to tě zase namotivuje...začni dělat i jiný sport, zkus chodit boxovat, crossfit, atd atd...Koukej na videa na holek, které obdivuješ nebo jsou tvými vzory. Nebo prostě sleduj holky, které soutěží..mě to strašně motivuje a tím, že jsou lepší mě motivuje ještě víc...
Já mám na druhou stranu problém s jídlem, jakýkoliv cheat, jakýkoliv gram navíc, cokoliv co dám do pusy, třeba i jen rýži,tak hned co to sním tak mám v hlavě, že je to špatně, že ne teď přiberu 10 kilo, nebo splasknu, nebo se zaliju nebo...cokoliv... Je to psycho a mám to s jakýmkoliv jídlem 24 hodin denně a čím se blíží teď soutěž, tím to je horší horší a horší a dost mi forma vyhoří právě na tomhle..Po soutěži jsem s dala pizzu a brečela jsem z toho asi dva dny...stejně tak jsem si schovávala jídlo, jedla ho tajně a pak jsem řvala...No hrůza.
Myslím si, že pocity máme úplně stejné, jen to máme naopak.
Nevím jestli jsem Ti pomohla, asi ne  ale snažila jsem se  Tak hodně sil a motivace do cvičení a budu fandit a sledovat a doufám, že bude i nějaká příprava na soutěž
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne září 21, 2014 8:56 am Předmět: |
|
|
nebudu tu spamovat, ale Vendy mam stejny problem :D taky si schovavam jidlo a taky si nadavam a brečim... právě jsem odložila nakousaný štrůdl od babičky (omluvila jsem si to, že je to na nervy dobrý) a končim s tim sladkym už prostě :D abych držela basu s Tebou.
Fua koukam, že všechny s něčim zápasíme, ale my to dámeee hihi, já teda sice žadny soutěže nikdy neměla, ale šíleně soutěžit chci :D Takže vás mocko podporuji dámy
a souhlasim, myslim, že box, či plavání či jakakoli jiná činnost ti hodně pomůže se odreagovat a těšit se zpátky na železíčko _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne září 21, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
holky ahoj, oboum vam koukam cas od casu do logu a pekna prace, dekuju za podporu...
no onoto vyznelo, ze mam problem spis se scicenim, ale reklla bych to tak, ze mam aktualne nejaky bad obdobi a to resimdost preziranim se...a nasledkem toho protoze s emi horsi forma jde dolu i chut ke cviceni a jde to ruku v ruce... se vsim,co ste napsaly se absolutne ztotoznuju, prave uvazuju o zarazeni jinejch sportovnich aktivit jako badminton, plavani ..ale psis kolektivni sporty..od zacatku jsem cvicila sama...najit pro me vhodnyho sparinga je celkem nemozny, kluk co umi, tomu bych byla na pritez, kluk oc neumi by byl na pritez me, normalni holka nepripada v uvahu a tech schopnejsich co by vydrzely me tempo v okoli moc nemam  gymy menim, cviceni menim... posledni doby i prace menim... mona i to muze bejt problem... nejak u me v zivote nema nic staly misto..az na ten gym  kdyz je mi nejhur,tak nakonec stejne zelezo dycky pomuze, ale uz to není ončo :-/ ...ale dneska jdu rozsekat zada
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po září 22, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
22.9.2014 - ZADA
vcera to nejak nevyslo, tak nakonec sem na ty zada vyrazila dneska. sila byla,chut ani ne...
STAHOVANI HK podhmat 15,12,10,8,6,15x20-45kg
PRITAHY JC - 2x12,10,8,6,12x 10-20kg
PRITAHY NA STROJI uzky uchop - 15,12,10,10,10,15x20-35kg
VESLOVANI S T OSOU - 12,10,8,6,4,12x 45-70kg
PRISTAHY SPODNI KLADKY VSEDE reverse grip 15,10,8,10 x 20-35kg
kolo 25 min...
prociteni ok, ale celkovej pocit z toho dobrej nemam, proste to nebavilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po září 22, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
Kočkooo udělej si výlet do Prahy...k Burákovi do Olympie...a dáme něco spolu :D pokud mi po 5ti minutách nedáš facku za to, že se pořád hihňám, tak si myslím, že se namotivujeme krutopřísně :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po září 22, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Kočkooo udělej si výlet do Prahy...k Burákovi do Olympie...a dáme něco spolu :D pokud mi po 5ti minutách nedáš facku za to, že se pořád hihňám, tak si myslím, že se namotivujeme krutopřísně :) |
potrebovala bych aspon 5% tve pozitivni nalady ja sem posldni dobou spis takovej kyselej xicht.... beru na vedomi, jak bude cas a trochu forma, vyrazim na mord, dokonce i vim, kde to je, vsecky nominacni srazy míváme tam....
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: st září 24, 2014 9:42 am Předmět: |
|
|
24.09.2014 PRSA, BICEPS+TRICEPS,BRICHO (+ kvadry doplnkove)
včera mi plánovaný tréning vůůbec, ale vůbec nevyšel, po megahardkore noční sem si šla lehnout, vzbudím se a ejhle, půl 7mé  no tak sem napakovala krabička a vyrazila znovu na noční...podotýkám ale, ýže spánek byl zabijáckej a dneska po noční sem byla tak powerfull, že sem si říkala, že radši vyrazím hned, když byla síla a vyjímečně i chuť ...
PRSA
TLAKY INCLINE
5x15,12,12,10,6,12x17-20kg, posledni serka s 12ctkama total na krev
HORNI PROTISMERKY
5x15,12,10,8,12x?? nevim ani, pocitovka... dosplhalo se to nekam od 10 po 15kg...tady na vahy nehraju,spis na procíťandu
SPODNI KLADKA JEDNORUC
4x2x810x5kg  toto je pro me na prsa jeden z nejzajimavejsich dviku, bavi, krásně ho dokážu procítit a zmorduje me jako psa
- když to shrnu, prsa me dycky bavily cvicit, ale do me kategorie a s nalozi,co mam na hrudníku sou bohužel prakticky neviditelný a do mé kategorie v nejake hardkorove míře ne zcela podstatný, nicméně pro dobrej pocit a proto,že mě bavej je zodpovedně cvičím pořád...
BICEPS + TRICEPS
BICEPSOVEJ ZDVIH EZ + FR. TLAK + UZKEJ BENCH (šetříme čas  ..přeceleda sme na noční ani oka nezamhouřili,tak abych se dostala dom ještě před polednem  )
5x12 + 5x12 + 5x12
váha... EZ + 10kg, posledni seria shozena na 5kg (chytrej Drejpr to má v merku...kolik má ta EZeta .. 7?..)
HORNI KLADKY na bicouša
5x12x10-12kg
SPODNI KLADKA SE ZAPRENIM obouruc + TRIC. LANA SS
4x12 + 4x15 ..pekně s kontrakcema, málem mi praskl rukám, celkem to šlo
- ta spodní kladka na bicák mi přijde hrozne fajn, zdá se mi, že ten úhel je tam lepčejší než na scotovce, ta mi nikdy az tak dobře nesedla jak tenhle cvik...
BRICHO
sedlehy,zvdihy noh, metronomy, uklony bokem s kotoučem...moc,moc moc ..nehce se mi t ovypisovat
jo a ty stehnááá eště...
PŘEDKOPY + VYPADY S BW do SS
5x20 (5+5 stridacka fast, kontrakce) + vypady pol. rozsah na stipacku
nohy jako takovy cvicim jednou tydne poradne a pak jednou kvadry a jednou hammstringy vetsinou jen tak na sudlacku na vypaleni prihazuju k ostatnim treningum, nekdo by to mozna pohanil, ja to mam ozkouseny, jediny, co na me funguje abych nemela nohy jak selátko...
kolo 30 min...
DNESKA TO ŠLO....ČINKÁM ZDAR A DOBROU NOC!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|