Dobrý den,
mám cíl zhubnout pár kilo, aktivně cvičím už 5 let a podařilo se mi dostat z 68 na 92kg na konci roku 2014. Já 24/187 a aktuálně 88,5KG. Cílem je hlavně odbourat tuk, predevsim na brise, a neztratit příliš svalové hmoty. Posilka 3-4 týdně, 1-2x týdně squash, občas běh, teď po posilce zařadím ještě 30 minut bazén, jinak toho nachodím docela dost v průměru přes 14000 kroků denně ( to jako aktivitu raději nepočítám).
jídelníček
ráno: 4 vejce 40g ovesných vloček- na pánvi bez tuku udělám omelety, popřípadě pouze vločky 60 g +20g musli s mlékem (snažím se kombinovat ob den), vyjímečně 100g párky ( jen s více jak 80% masa)
svačina : fitness chléb 2 plátky ( o přínosu tohoto chleba mám dost pochybnosti ale zasytí víc nez běžné pečivo) , popřípadě celozrná houska, 100g šunky ( vždy alespoň nad 90% masa), popřípadě bresaolu nebo 1 tvaroh nizkotucný tesco +voda+ 45gramů termixu / občas dám s 20 gramy
proteinu Whey core 100 ale nevím jestli má smysl tolik
proteinu najednou ( samotný tvaroh nevypiju, musím to nejak vzdy dochutit)
obed: bohuzel skolní jídelna (snazím se hlavně brambory, rýži, těstoviny, maso) když je možnost na výběr salát tak ten bývá často s kuskusem ( osobně pak dávám bud 20 g
proteinu nebo sunku -má to smysl?)
druhá svacina: bud opet tvaroh 1 nizkotucny+ vlocky, nebo fitness chléb 2 plátky, sýr 40-60g nebo 50-100 g sunky
večere: testoviny 100g+ 100-150 g masa, poprípadě 100g rýže, nebo 100+100g fazolek a kukurice
občas na noc pul tvarohu kdyz mam hlad. V průběhu dne sním navíc 1-2 salatové okurky, papriku, 3-5 mrkví, jablko ( toto každý den) občas banán
po treninku dávám odměrku whey coru, jinak další suplementace pouze vitaminy a hydrolyzovanou želatinu 20 g ráno před snídaní
Za veškeré náměty budu moc vděčný