kontrola s jidelnickem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kontrola s jidelnickem  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> kontrola s jidelnickem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tatsaah1234

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2015 10:27 pm    Předmět: kontrola s jidelnickem Odpovědět s citátem

Dobrý den,

mám cíl zhubnout pár kilo, aktivně cvičím už 5 let a podařilo se mi dostat z 68 na 92kg na konci roku 2014. Já 24/187 a aktuálně 88,5KG. Cílem je hlavně odbourat tuk, predevsim na brise, a neztratit příliš svalové hmoty. Posilka 3-4 týdně, 1-2x týdně squash, občas běh, teď po posilce zařadím ještě 30 minut bazén, jinak toho nachodím docela dost v průměru přes 14000 kroků denně ( to jako aktivitu raději nepočítám).

jídelníček
ráno: 4 vejce 40g ovesných vloček- na pánvi bez tuku udělám omelety, popřípadě pouze vločky 60 g +20g musli s mlékem (snažím se kombinovat ob den), vyjímečně 100g párky ( jen s více jak 80% masa)

svačina : fitness chléb 2 plátky ( o přínosu tohoto chleba mám dost pochybnosti ale zasytí víc nez běžné pečivo) , popřípadě celozrná houska, 100g šunky ( vždy alespoň nad 90% masa), popřípadě bresaolu nebo 1 tvaroh nizkotucný tesco +voda+ 45gramů termixu / občas dám s 20 gramy proteinu Whey core 100 ale nevím jestli má smysl tolik proteinu najednou ( samotný tvaroh nevypiju, musím to nejak vzdy dochutit)

obed: bohuzel skolní jídelna (snazím se hlavně brambory, rýži, těstoviny, maso) když je možnost na výběr salát tak ten bývá často s kuskusem ( osobně pak dávám bud 20 g proteinu nebo sunku -má to smysl?)

druhá svacina: bud opet tvaroh 1 nizkotucny+ vlocky, nebo fitness chléb 2 plátky, sýr 40-60g nebo 50-100 g sunky

večere: testoviny 100g+ 100-150 g masa, poprípadě 100g rýže, nebo 100+100g fazolek a kukurice

občas na noc pul tvarohu kdyz mam hlad. V průběhu dne sním navíc 1-2 salatové okurky, papriku, 3-5 mrkví, jablko ( toto každý den) občas banán

po treninku dávám odměrku whey coru, jinak další suplementace pouze vitaminy a hydrolyzovanou želatinu 20 g ráno před snídaní

Za veškeré náměty budu moc vděčný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bar_bo_ra

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nech si vypočítat kolik potřebuješ B, S, T. Nebo kolik energie potřebuješ. Takto budeš vědět, kolik toho můžeš sníst, aniž bys přibíral a hubl. Navíc, když tady hodíš jen jídelníček, odpovědi budou obecné. Počítá se to na váhu a výšku apod. Já za sebe můžu napsat, že třeba těstoviny na večer bych nedávala, nebo třeba bych klidně přidala ráno sacharidy. To jestli si dát protein, nebo šunku po obědě, zase záleží na tom, kolik potřebuješ bílkovin a kolik jich příjmeš. Já myslím, že je to zbytečné. Jak píšeš občas tvaroh, ten bych dávala před spaním pravidelně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: