Doporučení na suplementaci

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doporučení na suplementaci  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Doporučení na suplementaci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 9:18 am    Předmět: Doporučení na suplementaci Odpovědět s citátem

Potřeboval bych poradit dle referencí určité základní suplementy. Stravu mám dobře pořešenou, ale v suplementaci trochu tápu, proto bych potřeboval doporučit určité výrobky. Zde jsou moje požadavky, prosím o tip na odzkoušené výrobky co funguje.

Nakopávač před tréninkem - výrobek ?
BCAA - výrobek?
Protein - výroibek?
Multivitamín - výrobek?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Barthel

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Není lepší si nejdřív něco o suplementech zjistit než je začnu brát ? Když nasbíráš více informací bude pro tebe pak snazší určit, který výrobek je kvalitní a který není :)

Jinak abych nebyl uplně OT
Jako nakopávač se mi osvědčil Hemo Rage a Hot Blood 2.0, ale každý to má jinak.
Jako BCAA používám od firmy Prom-in BCAA Synergy a jsem maximálně spokojený.
Asi nejlepší protein co jsem zatím měl je ProStar Whey od Ultimate Nutrition.
Multivitamín neberu jen Vitamín C.
Riku

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nakopávač neporadím, na každého funguje něco jiného.

BCAA a protein bych zabil dvě mouchy jednou ranou a vzal hydro protein. Pokud ti jde o chuť tak Smartlabs Hydro Delicate, pokud ne tak cokoliv jiného.

Multivitamín jsem měl párkrát od Medpharmy, cenově vychází nejlíp, ale stejně se myslím, že multivitaminy jsou dobrý akorát tak k tomu aby měl člověk dražší stolici
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozřejmě, že o suplementaci něco vím, ale to neznamená, že budu vědět po čem sáhnout a bude to 100% fungovat. Například BCAA synergy sem používal (20g během tréninku) a za měsíc užívání jsem neviděl ani jediný benefit...

Ohledně Hydra - to je věc, kterou jsem nezkoušel. Ten protein má tak vysoké dávky BCAA v jedné odměrce? Koukal jsem po hydru 77 od extrifitu.
člověk

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Například BCAA synergy sem používal (20g během tréninku) a za měsíc užívání jsem neviděl ani jediný benefit...

A jaké (viditelné?) benefity jsi od aminokyselin čekal ?

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kedze casto trenujem nalacno, BCAA uzivam...napriek tomu by som to zhodnotil asi tak, ze je to skor len zo zotrvacnosti. Cca 15-20 min pred treningom a pocas treningu, 40g.

Najlepsi nakopavac je dobra motivacia. Niekto nezvladne hodinovy trening bez toho aby mu mravencili usi?

Ako odznelo vyssie, isiel by som do Hydra, ked uz.
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Air_force_one napsal:
Například BCAA synergy sem používal (20g během tréninku) a za měsíc užívání jsem neviděl ani jediný benefit...

Čekal jsem lepší regeneraci. Proč je to tedy žádaný suplement? Nic od něj nečekat, nic nedělá? V čem je pak smysl té investice?
Barthel

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak asi toho moc o BCAA nastudováno nemáš když čekáš, že při tak špatným dávkování a za tak krátkou dobu něco bude jinak.

BCAA rozpustné používám hlavně v dietě jinak je to pro mě moc drahý luxus. 5g v průběhu dopoledne, 10g při treningu a 5 gramů ihned po cvičení. V netreningové dny můžeš dávkovat třeba po 5g mezi jídlem.
Takže je taky otázka co od toho čekáš/co je tvůj cíl (aktuální).

Btw. zrovna BCAA je doplněk u kterého bych se nebál "neúčinosti" což se o tribulusu a jiných říci nedá.
Barthel

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
člověk napsal:
Air_force_one napsal:

Čekal jsem lepší regeneraci. Proč je to tedy žádaný suplement? Nic od něj nečekat, nic nedělá? V čem je pak smysl té investice?

Podporuje lepší imunitu, snižuje únavu, zabraňuje rozkladu svalové hmoty, podporuje růst svalů atd..
Za předpokladu, že máš vyřešenou stravu tak lze benefity rozhodně vypozorovat, ale nelze čekat, že za měsíc užívání BCAA budeš mít 5kg svalů nahoře nebo se nějakým magickým trikem absolutně změní tvoje muskulatura.
e:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-11167-dulezitost-bcaa-ve-vyzive.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-13549-abeceda-vetvenych-aminokyselin-proc-bcaa.html
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za objasnění. Užíval jsem Synergy 20g při tréninku (což splňuje tých 20g, akorát, že ty jsi to měl rozložené dopoledne, před,při a po tréninku). To co si psal jsem očekával, 5kg svalů určitě ne, ale myslel jsem,že po měsíci pravidelného užívání uvidím,že fungují. No nic asi zkusím to tvoje dávkování delší dobu.
Barthel

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Díky za objasnění. Užíval jsem Synergy 20g při tréninku (což splňuje tých 20g, akorát, že ty jsi to měl rozložené dopoledne, před,při a po tréninku). To co si psal jsem očekával, 5kg svalů určitě ne, ale myslel jsem,že po měsíci pravidelného užívání uvidím,že fungují. No nic asi zkusím to tvoje dávkování delší dobu.

Ráno to piju jen na chuť
Zkus si dávat 30 minut před treningem 10g, 5g při trenálu a 5/10g po treninku ;)
Riku

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ale ve 20g synergy máš jen 9g BCAA což je dávka naprosto o ničem. Já začal pociťovat trochu lepší regeneraci asi při 40g čistých BCAA denně a to si nejsem jist, zda to nebyl jen placebo efekt

edit: no koukám že v tom synergy je ještě asi 2.2g glutaminu na 11g, ale to je stejně zanedbatelný množství v těch 20g (9g bcaa a 4g glutaminu)

Naposledy upravil Riku dne út březen 03, 2015 11:46 am, celkově upraveno 1 krát
Barthel

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Jo ale ve 20g synergy máš jen 9g BCAA což je dávka naprosto o ničem. Já začal pociťovat trochu lepší regeneraci asi při 40g čistých BCAA denně a to si nejsem jist, zda to nebyl jen placebo efekt

Tak já mluvím o g BCAA né o odměrkách resp. gramáži prášku:)
Riku

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Barthel napsal:
Riku napsal:

Tak já mluvím o g BCAA né o odměrkách resp. gramáži prášku:)

Promiň, já reagoval na Air_force_one , zapomněl jsem dát citaci.
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za info kluci. Sakra 40g denně, to už je dávka, to je pak balení 500g na 13 dní za 700 kč, to je pěkný.... Jinak jak mi bylo doporučeno Hydro, je tedy do objemu lepší vzít hydro než třeba obyčejný WPC + BCAA? Z hlediska využitelnosti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Doporučení na suplementaci Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: