|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: so únor 21, 2015 8:07 pm Předmět: Arnie_one V - zas a znova |
|
|
Přátelé kamarádi my Vám tu medaili dovezeme :) Tady už mě stejně nikdo nezná, ty jména tady jsou buď starý vykopávky ze záhrobí, nebo lidi který neznám.
Tak, proč skoro po dvou letech zakládám log, skoro 2 roky (v červnu) to bude co jsem nesáhnul na železo. Nová práce mě absolutně sežrala čas a žere úspěšně dál. Od 1.3. se "pokusím" znovu dostat do provozuschopného stavu :) Budu psát log, snad mě to dokope k tomu cvičit.
Tak teď k výslednému úspěchu necvičení:
TH: 118kg
pas 110
ruce: 42
hrudnik: 135
tuk: to je zajímavé :) 26,5%
nohy: to nema ani cenu zmiňovat
váhy:
nevím a ani vědět nechci bude to tragikomický
věk: XX
To je asi bohužel nejlepší forma co jsme kdy měl, bude vlemi těžké začít.
CíL: žádný není, dostat se do formy shodit 20kg a s tukem se dostat pod 15%, žádné menší cíle nemám, toto bych chtěl zvládnout za 4 měsíce (  )
Suplementy: no něco tam mám :)
Clekem se teším (pokud to dopadne) jak mě tady bude opět Drejpr jebat a samozřejmě Turek, Luster, E-witch, Mirus, PavelCB, Cizo, Guru, Madball, Ustinov, Daimond, S.sman, pokud jste ještě živý tak Vás všechny zdravím a ty na které jsem samozřejmě zapoměl.
A jak u mě bude dobrým zvykem, budu si to tady zasírat vším možným, videa, fotky, kraviny co sem nepatří tak jak je u mě dobrým zvykem,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: so únor 21, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
Paráda, občas jsem si na tebe vzpomněl a říkal jsem si, co je s tebou, jsem rád, že se vracíš  Ať se daří, budu sledovat  Plánuješ zavítat někdy zas do Orlovny?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 21, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Clekem se teším (pokud to dopadne) jak mě tady bude opět Drejpr jebat a samozřejmě Turek, Luster, E-witch, Mirus, PavelCB, Cizo, Guru, Madball, Ustinov, Daimond, S.sman, pokud jste ještě živý tak Vás všechny zdravím a ty na které jsem samozřejmě zapoměl. |
Tak dedku, koukej poradne makat a na nic se nevymlouvat, at ma krypl drejpr co nejmin prilezitosti te za neco jebat :D I kdyz u tebe si beztak vzdy neco najdu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 21, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
Veľa zdaru Arnie, hlavne, nech ťa to baví a drží. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so únor 21, 2015 11:09 pm Předmět: |
|
|
Jako kdyby jste me neznali, to pisu obecne :) Misto keců brzo první hrůza, teda trénik.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne únor 22, 2015 7:58 am Předmět: |
|
|
Hod foto pred , aby si potom mohol dat foto po _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 22, 2015 8:27 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Co tam dělám já? | To si tě jen Arnošt spletl se mnou :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: ne únor 22, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne únor 22, 2015 10:24 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Co tam dělám já? | To si tě jen Arnošt spletl se mnou :-) |
Tak už jsem se lekl, že mi něco uniklo
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: ne únor 22, 2015 3:59 pm Předmět: |
|
|
No obludný benche to teda budou  po tech dvou letech to bude uplne naho... vidim to tak vypocenejch detskejch 120
Daymoon, tak tak.
Guru sem nechodí ? co jste mu udělali :)
Foto pred a po nema smysl :) porad to bude vypadat stejně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: ne únor 22, 2015 4:00 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... dobří holubi se vracejí |
to sem si vzpoměl na něco mooooc starýho, už jsem asi opravdu fotr :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne únor 22, 2015 4:46 pm Předmět: |
|
|
A hele ho! :)
Budu Tě opět pilně sledovat Bejku!
Vydržaj Pijaňer! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|