|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dr. Manhattan
|
Zaslal: út březen 17, 2015 12:45 am Předmět: Vytvoření vlastního "all in one"? |
|
|
Zdravím, upravuji si teď jak trénink, tak i jídelníček a suplementy.
Chtěl bych znát váš názor na to, zda je vhodné namíchat si potréninkový nápoj nějak takto:
3 odměrky hydra, 1-2 odměrka kvalitnějšího gaineru (reflex), 5g glutamin, 5g kreatin, 5g bcaa - vše hodit do jednoho shakeru a po tréninku normálně s vodou. Lze to takto nakombinovat nebo je nějaký důvod, proč by to nebylo efektivní (např. rušení účinku, stravitelnost apod.)?
Díky za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 17, 2015 12:51 am Předmět: |
|
|
hergot tohle tema i s diskuzema je tu aspon 3x
bud trochu sasamostatn3j a hledej _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út březen 17, 2015 7:09 am Předmět: Re: Vytvoření vlastního "all in one"? |
|
|
| Dr. Manhattan napsal: | Zdravím, upravuji si teď jak trénink, tak i jídelníček a suplementy.
Chtěl bych znát váš názor na to, zda je vhodné namíchat si potréninkový nápoj nějak takto:
3 odměrky hydra, 1-2 odměrka kvalitnějšího gaineru (reflex), 5g glutamin, 5g kreatin, 5g bcaa - vše hodit do jednoho shakeru a po tréninku normálně s vodou. Lze to takto nakombinovat nebo je nějaký důvod, proč by to nebylo efektivní (např. rušení účinku, stravitelnost apod.)?
Díky za odpovědi. |
Kdyz si das odmerku hydra a odmerku gaineru, tak ti to bude stacit. Neznamena pocet odmerek = vetsi rust svalu
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: út březen 17, 2015 9:06 am Předmět: Re: Vytvoření vlastního "all in one"? |
|
|
Gainer který obsahuje jako sladidlo acesulfam kvalitní není. Reklama nereklama. Ani ty složky sacharidů tam nejsou nic moc. Líp uděláš, když použiješ jenom maltodextrin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út březen 17, 2015 9:19 am Předmět: Re: Vytvoření vlastního "all in one"? |
|
|
| Reality napsal: |
Gainer který obsahuje jako sladidlo acesulfam kvalitní není. Reklama nereklama. Ani ty složky sacharidů tam nejsou nic moc. Líp uděláš, když použiješ jenom maltodextrin. |
A které sladidlo je ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: út březen 17, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dr. Manhattan
|
Zaslal: út březen 17, 2015 8:28 pm Předmět: |
|
|
No jde mi o to, zda je nějaký výrazný důvod, proč by to nefungovalo. Dále - gainer mám zbytek, pak právě nevím, je k tomu kreatinu nějaký cukr opravdu potřeba? Někde jsem četl, že to není prokázáno. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|