Spalovač

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spalovač  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Spalovač
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mckrek7

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 5:19 pm    Předmět: Spalovač Odpovědět s citátem

Zdravím, snažil jsem se zde na fórum najít něco o spalovačích, ale nedočetl jsem se toho moc. Teď mi bude 17 let, do "cvičení dělám" jíž 11 let (9 let hokej, 2 roky gym), teď o prázdninách si budu dělat trenéra Fitness a kulturistiky (myslím to s "posilováním" a "hezkém těle" vážně), a chtěl bych nyní začít rýsovat (19% BF). Mám CMF 80 Whey, plánuji si koupit Long 80 a Extrifit Instant BCAA, ale hlavně přemýšlím co se spalovačem. Od mládí jsem byl "tak trochu" špíček (spíše hodně), před rokem jsem dal hodně kilo pryč, i bez toho (ale myslím, že s tím šlo pryč i nějaké svalstvo). A teď bych chtěl dát ten "zbytek" tuku pryč. Někde jsem četl, že L-carnitin není účinný, pak jsem si přečetl, že různí mistři v kulturistice na něj nedají dopustit. Pak jsem četl, že je super synefrin, ale pak jsem se zase dozvěděl, že se po něm dělá zle, tak bych od Vás chtěl radu. Je dobré používat spalovače (samozřejmě s kvalitní stravou - na to konto se zeptám, myslíte si, že je dobré v rýsování jíst Racio chlebíčky ( pouze komplexní sacharidy)) a nebo vůbec žádné spalovače nebrat? Děkuji za každou radu, a omlouvám se, jestli se to tady už někde řešilo ale snažil jsem se to hledat (asi jsem jinak blbej)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
doNny_

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No hlavně si myslím, že v takovém věku je spalovač úplně zbytečný (účinnost "legálních" spalovačů je kapitola sama pro sebe). Stačí, když budš hlídat stravu (nebudeš prasit) a s rozumem přidávat aerobku.

Pokud bys přeci jen chtěl něco "zobat", tak si dej kofein se synefrinem
sovajs

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stačí synephrine a kofein/zelený čaj
Nevím, kdo je "mistr kulturistiky" ale předpokládám, že sype, takže je to skoro fuk co bere mimo :D
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z legalnych veci su/boli celkom fajn guggul sterony. Zvysuju produkciu T3 a ak sa nemylim, tiez premenu T4 na T3. No a zvysena hladina T3 okrem palenia tukov pozitivne ovplyvnuje cholesterol, co je fajn bonus. Kedysi to mal v ponuke Dymatize, ale ci sa to este vobec robi, to netusim.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 6:38 pm    Předmět: Re: Spalovač Odpovědět s citátem

mckrek7 napsal:
Zdravím, snažil jsem se zde na fórum najít něco o spalovačích, ale nedočetl jsem se toho moc. Teď mi bude 17 let, do "cvičení dělám" jíž 11 let (9 let hokej, 2 roky gym), teď o prázdninách si budu dělat trenéra Fitness a kulturistiky (myslím to s "posilováním" a "hezkém těle" vážně), a chtěl bych nyní začít rýsovat (19% BF). Mám CMF 80 Whey, plánuji si koupit Long 80 a Extrifit Instant BCAA, ale hlavně přemýšlím co se spalovačem. Od mládí jsem byl "tak trochu" špíček (spíše hodně), před rokem jsem dal hodně kilo pryč, i bez toho (ale myslím, že s tím šlo pryč i nějaké svalstvo). A teď bych chtěl dát ten "zbytek" tuku pryč. Někde jsem četl, že L-carnitin není účinný, pak jsem si přečetl, že různí mistři v kulturistice na něj nedají dopustit. Pak jsem četl, že je super synefrin, ale pak jsem se zase dozvěděl, že se po něm dělá zle, tak bych od Vás chtěl radu. Je dobré používat spalovače (samozřejmě s kvalitní stravou - na to konto se zeptám, myslíte si, že je dobré v rýsování jíst Racio chlebíčky ( pouze komplexní sacharidy)) a nebo vůbec žádné spalovače nebrat? Děkuji za každou radu, a omlouvám se, jestli se to tady už někde řešilo ale snažil jsem se to hledat (asi jsem jinak blbej)

Ahoj,
spalovače nemá význam řešit jejich profit je diskutabilní a cena vysoká.
Vykašlal bych se na spalovače, NO apod. Je to zoufale neefektivní.
jari

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každému říkám, že nejlepší spalovač je vlastní tělo
mckrek7

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc, a ty Racio chlebíčky? Víte o nich něco?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víme:o)), co bys potřeboval vědět? Je to zdroj sacharidů jako jakýkoliv jiný, jen tam je málo tuků. Na svačinu OK. Na oběd bych si dal ale raději pytlík rýže.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Každému říkám, že nejlepší spalovač je vlastní tělo

cim vic svalu tim lip spalujes
mckrek7

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Víme:o)), co bys potřeboval vědět? Je to zdroj sacharidů jako jakýkoliv jiný, jen tam je málo tuků. Na svačinu OK. Na oběd bych si dal ale raději pytlík rýže.

O to my šlo. Díky moc. Když jsem si je koupil, tak jsem zjistil, že to má komplexní sacharidy a když budu hubnout a rýsovat, tak bych je mohl použít jako "vyrovnávač" sachardů.
MSG

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně jsou tak hnusný, že jich člověk sní opravdu jen málo.
Pak už je jen vata máčená v nějakým roztoku :-)

mckrek7 napsal:
Díky moc, a ty Racio chlebíčky? Víte o nich něco?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mckrek7 napsal:
Deadlift napsal:

O to my šlo. Díky moc. Když jsem si je koupil, tak jsem zjistil, že to má komplexní sacharidy a když budu hubnout a rýsovat, tak bych je mohl použít jako "vyrovnávač" sachardů.

Možná tak po cvičení, na svačiny bych bral raději kvalitní knäckebroty. Pufované chlebíky jsou do rýsovačky zlo, protože tě dělají hladovým.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně chutná třeba wasa chleba.

Rychle na stránku:

Přejdi na: