|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pájín4

|
Zaslal: st září 24, 2014 6:44 pm Předmět: Posilovna Praha 4 |
|
|
Ahoj, zacal jsem chodit na skolu do Prahy a shanim nejakou posilovnu v Praze 4. Bydlime v Nuselske ulici. Vcera jsem navstivil bbc fitness chodov, chteli po me 200 Kc za jeden vstup a smlouva je na rok, navic posilovna byla narvana i v devet vecer a to je presne co ja nechci. Pokud nekdo o necem vi budu moc rad. Zkousel jsem jeste posilovnu primo u skoly na koleji, ale ta je zase moc mala a nejvetsi cinka tam ma 28 kg. Pokud nekdo vi, budu moc rad.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: út září 30, 2014 9:04 am Předmět: |
|
|
Fitness Victory, Křesomyslova ulice
http://www.fitnessvictory.cz/
nebo kousek za nám.Bří Synků na Praze 10 je Ronnie fitness http://fitness.ronnie.cz/ _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st březen 18, 2015 7:04 am Předmět: |
|
|
Zdravím. Budu teď asi týden v Praze a rád bych našel místo, kde si na tu dobu můžu dobře zacvičit. V Praze se nevyznám, tak bych byl rád, kdyby mi někdo poradil, kam zajít...budu na adrese Štúrova 1701 (Praha 4). Byl bych rád, kdyby to bylo co nejblíž. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: st březen 18, 2015 8:20 am Předmět: |
|
|
Heleď, super posilovna je nad Lidlem, který se nachází asi do deseti minut minut pěšky od chodova (zastávka metra).
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st březen 18, 2015 8:42 am Předmět: |
|
|
A víš název posilovny? Ať se můžu mrknout na web.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st březen 18, 2015 9:28 am Předmět: |
|
|
Patrně myslí Fitness Star
http://www.fitnessstar.cz/ _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 18, 2015 9:31 am Předmět: |
|
|
aha kto vstal z mrtvych _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st březen 18, 2015 11:48 am Předmět: |
|
|
zombikov sa tu tula viac, minule zmrtvychvstal mirio... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st březen 18, 2015 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Zdravím. Budu teď asi týden v Praze a rád bych našel místo, kde si na tu dobu můžu dobře zacvičit. V Praze se nevyznám, tak bych byl rád, kdyby mi někdo poradil, kam zajít...budu na adrese Štúrova 1701 (Praha 4). Byl bych rád, kdyby to bylo co nejblíž. Díky. |
Olympia fitness T. Bureše Opatov _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 18, 2015 2:21 pm Předmět: |
|
|
Tedy pánové, že se nestydíte! Takhle se vyjadřovat o dámě! Navíc docela dost pěkný:-).
A že na nás Di nemá moc často nervy neznamená, že na nás nedává pozor. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st březen 18, 2015 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Chadzi napsal: | | Zdravím. Budu teď asi týden v Praze a rád bych našel místo, kde si na tu dobu můžu dobře zacvičit. V Praze se nevyznám, tak bych byl rád, kdyby mi někdo poradil, kam zajít...budu na adrese Štúrova 1701 (Praha 4). Byl bych rád, kdyby to bylo co nejblíž. Díky. |
Olympia fitness T. Bureše Opatov |
Vím, že je to nové. Jak to tam vypadá ve večerních hodinách? Cvičí tam hodně lidí?
Chodím do Galaxie a večer to tam bývá neúnosné co se počtu cvičenců týká. Uvažuji, že z tohoto důvodu změním lokál _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|