Otlačení svalu po bandáži

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Otlačení svalu po bandáži  Úvodní stránka -> Ostatní -> Otlačení svalu po bandáži
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wondra

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 10:36 pm    Předmět: Otlačení svalu po bandáži Odpovědět s citátem

čau, mám dotaz na někoho kdo se s tím už setkal. Používám teĎ bandáže z neoprenu-madmaxy- na lokty. Včera po trenálu sem si všiml že při zatnutí bicepsu mám na něm dvě čárky, otlačené od bandáže. Při maximální kontrakci je to vidět nejvíc. (hloubka v řádu milimetrů). Myslel jsem se že to přes noc zmizí, ale je to tam i po 24h.

Jak tomu předejít? Velikost mám akorát myslím. M 25-28cm a já mám 28-lepší než volné, pak to nemá cenu. Díky
Pokedex

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

telo si zvykne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blackoff

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi bych šel do větší velikosti, jestli to škrtí. Pro mě je neoprenová bandáž primárně na to, aby udržela kloub v teple, ne aby stahovala. Právě teď řeším stejný problém, ale u bandáží na kolena.. kupoval jsem je před patnácti kily a teď je nosit nemůžu, protože zbytečně škrtí.. Jestli máš možnost, tak ozkoušej o velikost větší a uvidíš..

Rychle na stránku:

Přejdi na: