|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
repelent
|
Zaslal: so leden 09, 2016 11:14 pm Předmět: Protein + maltodextrin |
|
|
Dobry vecer,
mam jen takovy dotaz. Jsem ektomorf (dle toho co jsem se docetl) a rozhodl jsem se pred Vanoci udelat neco predevsim se svou vahou a objemem, abych nebyl kost a kuze... Jiz jsem zacal jist jako protrzeny a cvicit, ale rozhodl jsem se pro pomocnika ve forme gaineru... Mam jiz par tipu, mezi kteryma si kdyztak vyberu..
Chci se vsak zeptat... Nebylo by vhodnejsi koupit proteinak s vyssim procentem proteinu a do toho dle potreby - pokud bych za den vstrebal malo sacharidu prisypat cas od casu cisty maltodextrin napriklad od Extrifitu?
Predem se omlouvam, zda-li je to ptakovina, jen me to tak napadlo... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: so leden 09, 2016 11:22 pm Předmět: Re: Protein + maltodextrin |
|
|
| repelent napsal: | Dobry vecer,
mam jen takovy dotaz. Jsem ektomorf (dle toho co jsem se docetl) a rozhodl jsem se pred Vanoci udelat neco predevsim se svou vahou a objemem, abych nebyl kost a kuze... Jiz jsem zacal jist jako protrzeny a cvicit, ale rozhodl jsem se pro pomocnika ve forme gaineru... Mam jiz par tipu, mezi kteryma si kdyztak vyberu..
Chci se vsak zeptat... Nebylo by vhodnejsi koupit proteinak s vyssim procentem proteinu a do toho dle potreby - pokud bych za den vstrebal malo sacharidu prisypat cas od casu cisty maltodextrin napriklad od Extrifitu?
Predem se omlouvam, zda-li je to ptakovina, jen me to tak napadlo... :-) |
Kdyz se podivas na slozeni gaineru, tak je to vetsinou protein a nejake sacharidy, nejcasteji glukosa a maltodextrin. Protein a maltodextrin je vlastne takovy amatersky gainer. Nevim kolik vazis, ale krom doby po treninku nevidim moc smysl protein a maltu uzivat. Kus peciva ti udela vetsi sluzbu nez maltodextrin a usetris. Krome ptoteinu a multivitaminu, se vycemene neoplati zadny doplnek, kor v prvich letech treninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
repelent
|
Zaslal: so leden 09, 2016 11:59 pm Předmět: |
|
|
Vasim asi 62kg a merim 175cm.. Docetl.jsem se vsude mozne, ze mi gainer s kvalitni stravou nebo kdyz nestiham svacu pomuze nabrat nejaky to kilco, tak jsem chtel vyzkouset.. Kdyz jsem vsak koukal na slozeni, tak jsem si prave rikal, zda neni lepsi koupit proteinak a prisypat obcas maltodextrin nez mit jen gainer :-) Urcite chci jedno z toho vyzkouset a nevadi mi, pokud priberu tuk... Chci hlavne pribrat:)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 3:11 am Předmět: |
|
|
| repelent napsal: | | Vasim asi 62kg a merim 175cm.. Docetl.jsem se vsude mozne, ze mi gainer s kvalitni stravou nebo kdyz nestiham svacu pomuze nabrat nejaky to kilco, tak jsem chtel vyzkouset.. Kdyz jsem vsak koukal na slozeni, tak jsem si prave rikal, zda neni lepsi koupit proteinak a prisypat obcas maltodextrin nez mit jen gainer :-) Urcite chci jedno z toho vyzkouset a nevadi mi, pokud priberu tuk... Chci hlavne pribrat:) |
K cemu potrebujes protein a gainer na 62 kilo, k tomu abys pribral, ti staci velka snidane, obed a vecere, k tomu silovy trenink 2-3 tydne, co budes delat az budes mit kilo 80? 100 gr bilkovin, 400 g sacharidu a 80 g tuku preci ujis, k tomu nepotrebujes gainer a pokud nejsi se schopen 3 -4 denne najist, tak se radeji na cviceni vykasli a smir se s tim, ze budes hubeny.
|
|
| nahoru |
|
 |
repelent
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 9:02 am Předmět: |
|
|
Dekuji, ze vis, co mi staci... Bohuzel asi nejsme vsichni stejni. Poprosil jsem o radu, zda je lepsi smichat protein s vetsim % proteinu a maltodextrin a nebo si koupit gainer... I kdybych to mel pit jen po treninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 10, 2016 9:17 am Předmět: |
|
|
Z meho pohledu je to uplne jedno
Udelej,na cem usetris _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 10:07 am Předmět: |
|
|
Určitě není blbost si koupit protein s obsahem bílkovin nad cca 80% a k tomu maltodextrin a dávkovat to podle potřeby než si koupit gainer, kde je ten poměr B:S pevně dán a nemůžeš s tím nic udělat.
Vzhledem k tvé výšce a váze však není zatím potřeba doplňky stravy kupovat, vše se dá ujíst z běžné stravy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|