|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Enn

|
Zaslal: út duben 21, 2015 10:05 am Předmět: Břicho a zavodnění/odvodnění |
|
|
Zdravím  ,
Máte někdo zkušenosti se zavodněním břicha? Podařilo se vám to nějak vyřešit? Problém je,že na moje břicho nevypadá tak, jak bych si představoval, že v tuto chvíli bude a nic jiného než zavodnění mě nenapadá. Snažím se pít spoustu vody, solit nesolím vůbec a jediná sůl, kterou jím je asi v kari:), sacharidů nesním zase tolik, spíš už tam hodím tuky.
Pravidelně se měřím na In-Body, poslední výsledky:
Výška: 182
TH: 77kg
SH: 41
Tuk: 5.5kg (7%)
Krom břicha nemám s tukem nikde problém, když zatlačím, tak vyskočí žíy i na ramenech:) Nevím jestli má smysl se snažit ještě víc hubnout, to už bych byl jak modelka. V pase mám teď 71cm (110prsa, 40ruce).. Všechno ok, jen to břicho je takové nijaké. Svaly pod tím jsou cítit víc než dost.
Čtu, že na to může mít vliv mlíko (kterého spořádám hodně), mezi hlavní jídla teď patří:
- Jogurty (řecký milko bílý/čokoládový) 2-3 denně, sem tam přihodím tvaroh, puding
- Kuře na kari, rýže
- Sem tam hovězí
- Losos, zelenina
- Jahody, sem tam jablko
- Kešu, pistácie, arašídové máslo
- Nějaký ten protein
a z doplňků:
- Rybí olej, komplexní vitamíny, zelený čaj, creatin mono (neměl by způsobovat tohle zavodnění, zkusil jsem vysadit - žádný rozdíl)
Nejsem si jistý jak bych měl pokračovat... ještě hubnout? Ono taky In-body nemusí být až tak přesný)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út duben 21, 2015 12:32 pm Předmět: |
|
|
Co je to "snazim se pit spoustu vody" ?
Treba je to prave tim, moc chlemtas, roztahujes si tim zaludek a brisni stena a telo tu vodu nestaci vstrebavat a drzi se ti v brichu.
Samozrejme to muze byt i nejaky patologicky problem, ale to tu asi nevyresime. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: út duben 21, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Co je to "snazim se pit spoustu vody" ?
Treba je to prave tim, moc chlemtas, roztahujes si tim zaludek a brisni stena a telo tu vodu nestaci vstrebavat a drzi se ti v brichu.
Samozrejme to muze byt i nejaky patologicky problem, ale to tu asi nevyresime. |
Nezenu to do nejakych extremu - 3 az 4 litry denne. Ono to neni vylozene spatne, ale neni to asi to, co bych si predstavoval. Nebo mam mozna zkreslene predstavy :o:) Spis jestli nekdo nemel podobny problem kdyz se dostal k tak nizkemu BF a jestli se to povedlo nejak vyresit. Nezbyva mi nez asi vyzkouset delat neco jinak :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út duben 21, 2015 1:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 21, 2015 3:23 pm Předmět: |
|
|
Tak 3-4l je fakt nic. Ja v lete, kdyz mam kazdy den kardio a k tomu jeste trenink v posilovne piju 12-15 litru minimalne. Ne nasilim, ale telo to vylozene chce, protoze ty ztrat vody jsou pri me extremni potivosti opravdu obrovske, zvlast v lete, takze ano, mel jsem s tim problem prave kdyz jsem chlemtal tolik vody. Mel jsem ten bachor vylozene nality a vypadal jsem jak v 8. mesici. Bylo to hodne napadne a dost lidi me na to i upozornovalo.
Posli fotku, jinak si myslim, ze se na to spise moc zamerujes a sledujes se. Mozna sis to i spatne diagnostikoval a vubec neni zavodnene, ale jen nafoukle nebo vypoukle z duvodu spatneho drzeni tela. A nebo taky spekate. Treba se ti prave v oblasti bricha drzi hodne tuku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st duben 22, 2015 8:01 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Tak 3-4l je fakt nic. Ja v lete, kdyz mam kazdy den kardio a k tomu jeste trenink v posilovne piju 12-15 litru minimalne. |
Já když 2-3l, tak to je moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 22, 2015 8:24 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Draper napsal: | | Tak 3-4l je fakt nic. Ja v lete, kdyz mam kazdy den kardio a k tomu jeste trenink v posilovne piju 12-15 litru minimalne. |
Já když 2-3l, tak to je moc |
Jo v zime a pokud nedelam kardio , tak si v pohode vystacim se 4-5 litry, ale jak rikam, pri kardiu zvlast v lete vypotim tolik vody, ze si to vetsina z vas ani nejspis neumi ani predstavit (a hrdej na to rozhodne nejsem ). Telo je pak totalne vyschle a po te vode doslova prahne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st duben 22, 2015 9:24 am Předmět: |
|
|
Někde psali, že snad 10l vody je smrtelná dávka
(i když to bylo asi najednou)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|