|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sphinx
|
Zaslal: so duben 25, 2015 12:23 pm Předmět: Dlouhodobé poranění vazů a jejich léčba (kloubní výživa...) |
|
|
Ahoj, chtěl bych poprosit o radu.
Už déle než rok mám problém s ramenem a od loňského července mám navíc problémy s podkolenními vazy. 2x na ortopedii, 1x na chirurgii, 2x u sportovního doktora, 5x u fyzioterapeuta. 6 aplikací rázové vlny, nohu mám v klidu a problém stále trvá. S ramenem je to obdobné. Nohu ani rameno nemůžu plně zatížit jakýmkoliv tréninkem. Obecně mám problém s vazy. Předloktí, kotníky, rameno, kolena.... Už jsem z toho opravdu zoufalý. Nedávno jsem začal brát Alavis Triple Blend, koukal jsem různě na fórech, že s ním má hodně lidí pozitivní zkušenosti. Chtěl bych se zeptat těch, kteří měli nějaký dlouhodobý problém se zraněním vazů, co jim pomohlo. Jestli ta kloubní výživa má z dlouhodobého hlediska nějaký efekt. Dobré ohlasy jsem slyšel na aplikaci nandrolonu za účelem léčby kloubů, vazů atd. Od pár lidí jsem slyšel, že to je věc, která i v relativně nízkých dávkách funguje na tento problém dokonale (všechno to byly ale zkušenosti z druhé ruky typu: "můj kamarád to bral a do 14 dnů měl koleno v pohodě a to se s tím trápil předtím 2 roky" atd.). Je tu někdo, komu se tímto způsobem podařilo vyřešit dlouhodobý problém s vazy, klouby atd.? Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so duben 25, 2015 12:27 pm Předmět: |
|
|
Já jen vím, že kamarád si takhle vyléčil rameno. Měl tam růsťák a nějakou TST kůru, ale rozhodně to neber tak, že bych tě do toho nabádal. Nemluvím za sebe, ale z jeho zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 25, 2015 1:50 pm Předmět: |
|
|
Pokud to je mechanický problém, nepomůže Ti prakticky nic kromě operace.
Alavis beru a pomáhá mi. Nandrolon bych nebral. Nechápu, proč brát látky dopingové povahy na léčbu. TST + GH není na klouby to pravé ořechové.
Zajdi za doktorem. Ten Ti poradí lépe než Diamond, který má na nízkých cukrech problém s realitou.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so duben 25, 2015 1:59 pm Předmět: |
|
|
Tak jemu se asi zdá, ze už s tím ramenem nic nemá  Nicméně netuším co a jak moc s tím měl za problém. O kloubu jsem nenapsal ani slovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: so duben 25, 2015 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Zajdi za doktorem. Ten Ti poradí lépe než Diamond, který má na nízkých cukrech problém s realitou. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Sphinx
|
Zaslal: so duben 25, 2015 7:15 pm Předmět: |
|
|
Díky za rady. Zkusím to zatím s tím alavisem, snad se to nějak zlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sphinx
|
Zaslal: so duben 25, 2015 7:27 pm Předmět: |
|
|
A nezkoušel jste někdo k tomu triple blendu nasadit i ten jejich nový Celadrin?? Nedávno jsem na ten celadrin četl úplné ódy od nějakého ortopeda, že to je prý úplně převrat v léčbě problémů pohybového aparátu. Tak jsem ho taky nasadil, tak doufám, že zdravotní nezávadnost Celadrinu pro psy je stejná jako je tomu u toho Triple Blendu. :)
Vážím 80 kg a beru zatím tu jednu odměrku toho Alavis Triple Blend a k tomu 4 tablety toho Celadrinu, plus cca 15 g kolagenu. Myslíte, že to takhle stačí? Mám zkusit něčeho brát víc, nebo k tomu něco přidat? Cvičím cca 15 let (fitness, cyklistika, běh, plavání, box...) a závažnější problémy nastaly teprve před rokem, kdy jsem jel delší dobu dvoufázově a od té doby se to se mnou vleče a fyzická aktivita je díky tomu téměř na nule.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|