Jídelníček a pokles výkonosti

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček a pokles výkonosti  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček a pokles výkonosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lenka123

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 4:32 pm    Předmět: Jídelníček a pokles výkonosti Odpovědět s citátem

Ahojte, po úrazu kolena jsem lehce přibrala 3kg , které jsem nyní celkem úspěšně dala dolů, ale ta dlouhá nečinnost se celkem projevila náhlým zhoršením výkonosti. Hlavně na kole nebo při tůře v kopcích.
Nyní mám cil se nějak udržovat v kondici aa jít nahoru s výkoností a držet si váhu. Bohužel díky zranění jsem limitována cviky.
Cvičím každý den +- 30minut s vlastní vahou + rotoped, nebo tak 2x týdně posilovna a o víkendech kolo nebo běh
Mám 51let, 170cm 57kg

Jídelníček:
Snídaně: ovesná placka: 25g vloček, odměrka proteinu, 2 vejce, trocha marmelády na potření
nebo ovesná kase z cca 50g vloček + protein
Snídaně: Jablko/banán
Oběd: na co mám chuť, většinou cca 40g kuskusu, zelenina, maso nebo těstoviny+omáčka, občas sladké: žemlovka. Nic smaženého.
Svačina (někdy jo, někdy ne): sklenička nízkotučného kefíru
Večeře: cottage+ 1 vejce+ zelenina, nebo vločky s jogurtem nebo nějaký salát s vejcem.
Od 7 (kdy večeřím) už max pár oříšků (ale to spíš vyjímečně).
Jinak vypiju tak litr čaje (čistou vodu nesnesu) a 2 kávy.

Myslíte, že ten výkon může souviset s jídelníčkem nebo je ok a mám prostě více cvičit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 4:45 pm    Předmět: Re: Jídelníček a pokles výkonosti Odpovědět s citátem

Asi oboji bude mit svuj vyznam, regenerace v takovem veku uz neni jako za mlada, kor po nejake vynucene pauze v treninku, a trenovat denne, ac s vlastni vahou, nebude to prave orechove.No a ten jidelnicek je takovy, takovy holcici:)jestli to bude 5000 kj, tak to bude moc. Takze pak se neni cemu divit, ze kdyz clovek jeste prida denni povinnosti, tak neni stava pro trenink.
Lenka123

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za odpověď. Je pravdá že regenerace by mohla byt lepší. A ten jídelníček je tedy ok?
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka123 napsal:
Děkuji za odpověď. Je pravdá že regenerace by mohla byt lepší. A ten jídelníček je tedy ok?

Ja si nevsiml, ze jste pani :-)potraviny jsou ok, mozna toho bude malo, ale musite vedet vy, jestli vam to takhle sedi.Nechce se mi to pocitat a ani bych to u Vas neresil a jedl stridme a s chuti.Drzet se kvalitnich bilkovin, sacharidu a tuku, ovoce a zelenina je samozrejmost.Nestresovat se, kdyz si date kousek babovky nebo parku na grilovacce. Trenink v posilovne 2x tydne a 3x nejake kolo nebo prochazku. Vic bych to nehrotil, hlavne se hybat a drzet se v nejake kondici, na Olympii uz asi nepujdete :->

Rychle na stránku:

Přejdi na: