|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frei
|
Zaslal: ne duben 26, 2015 9:11 am Předmět: Velká činka z Decathlonu |
|
|
Ahoj, potřeboval bych poradit s nákupem velké činky s kotoučema, narazil jsem na ideální cenu i váhu, ale zdá se mi nějaká divná právě ta cena. Co jsem se díval na použité nebo nové, tak jsou o dost vyšší, takže vážně nevím co si o tom mám myslet. Je tam i záruka 5 let, takže by to mělo vydržet, proč se ale tak ta cena liší s ostatníma přímo specializovanýma prodejnama nebo od použitého zboží....8000,- je pro mě docela investice, tak nechci koupit nějaký šmejd. Pokud byste měli někdo náhodou s tímto zbožím přímo zkušenosti nebo slyšel nějaké recenze tak mi napište prosím, na netu nic nemůžu najít. Tady je odkaz přímo n jejich stránky: decathlon.cz/velka-cinka-140-kg-s-disky-id_664037.html
dík případně za pomoc s výběrem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sk
|
Zaslal: ne duben 26, 2015 9:44 am Předmět: |
|
|
nevidel jsem tam max. nosnost te osy
|
|
| nahoru |
|
 |
Frei
|
Zaslal: ne duben 26, 2015 10:03 am Předmět: |
|
|
->sk: dík, fajn postřeh, ještě počkám jestli někoho něco nenapadne a napíšu jim to tam všechno. Budu to mít jen na takové domácí cvičení a bench mám max . právě těch 140, takže snad není maximální nosnost právě oněch 140kg co tam píšou, že to má celkem s přiloženým závažím, dřepy a mrtvolu si odcvičím ve fitku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne duben 26, 2015 10:45 am Předmět: |
|
|
Pokud chodíš do fitka a budeš na tom cvičit jen bench doma, není to zbytečná koupě? Proč si ten bench neodcvičís taky v tom fitku? :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frei
|
Zaslal: ne duben 26, 2015 10:55 am Předmět: |
|
|
->Peet: No bydlím týden v Praze kvůli práci a pak jsem týden doma, kde není širokodaleko žádné fitko, tak bych rád cvičil i tam, místa tam mám hafec v domě a s tou osou se dá odcvičit prakticky celé tělo, i zmíněný dřep+mrtvola. Akorát s lehčíma váhama. Jsem se asi špatně vyjádřil předtím  , necvičím jen bench, dřep, mrtvolu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne duben 26, 2015 1:31 pm Předmět: |
|
|
Pokud na tom nepojedeš těžké tahy či dřepy, tak bych se toho nijak zvlášť nebál. Obecně jediné co může jít do hajzlu je ta osa. Takže se jen podívej na průměr kotoučů, abys případně mohl koupit osu novou. Ale u benče osu ohneš dost těžko a u ostatních cviků s výjimkou uvedených (a jejich variant) také.
Ale rozhodně bych zašel si to osahat v reálu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|