Jídlo při testech

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídlo při testech  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídlo při testech
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tarzos

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 8:59 am    Předmět: Jídlo při testech Odpovědět s citátem

Ahoj, za 9 dní mě čekají fyzický testy a chtěl bych se zeptat, jak to ideálně naplánovat s jídlem. Momentálně držím sacharidy na 70-80g za den, abych nějaký kilo shodil. Zajímalo by mě tedy, jak byste naplánovali jídlo den předem a pak v den, kdy jsou ty testy. Začínají ve 13 hodin a měly by trvat cca. 2,5h. Ještě doplním, že ze suplementace mám k dima hydro, bcaa, glutamin a sachariďák.
Study

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co tam máš vše za disciplíny? Běh, shyby, sklapovačky.. ?

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napsal jsi toho o sobě docela málo... to jako přijímáš jen uvedené množství sachrů že jedeš nějaký low-carb, kde hradíš většinu energie z tuků, nebo žádný tuky nepřijímáš vůbec?
Z mého pohledu je naprostá blbost tohle provádět před nějakými testy, pokud tam ta tělesná hmotnost nehraje žádnou roli a výkony se nepřepočítávají na TH.
Přestal bych vymýšlet blbosti a začal normálně jíst, abys měl dostatek živin na regeneraci, případně ještě něco natrénoval.

Mám jednoho známého, který se připravoval na svoje první MMA závody a potřeboval se dostat narychlo do váhovky a asi 2 týdny před závody držel sacharidové vlny, ale takovým způsobem že jel 0, 50 a 100g sachrů, samozřejmě před závody skoro nenacukroval a na soutěži dopadnul špatně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tarzos

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shyby, kliky, lehsedy, plavání a běh 12 min a 10x10.

Energii příjímám z tuků. Většinu času jsem se motal a trénoval s váhou kolem 85-87. Teď jsem ale pár měsíců chodil jen do fitka a váhu jsem měl kolem 91. Tak jsem si říkal, že řped testama zhubnu zase na 85. Líp se mi s tou váhou pracuje. Spíš mě zajímala otázka, zda bude lepší to den před testama nacukrovat a jak se stravovat od rána v den příjmaček. Jelikož obvyklá snídaně 6vajec, kuskus, jablko a nějaká sladká buchta by to asi dost zabila.

Rychle na stránku:

Přejdi na: