|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Patina

|
Zaslal: út duben 21, 2015 4:22 pm Předmět: Sacharidové vlny u žen |
|
|
Ahoj, měla bych pár dotazů ohledně sacharidových vln. Všude je hodně článku na toto téma hlavně pro chlapy, tak by mně zajímalo, jestli je něco odlišné pro ženy  .
Začala jsem ted svůj první týden s vlněním 50-100-200-50-100-150-250 a samozřejmě cílem je shození přebytečného tuku, ale nerada bych přišla i o svaly, které jsem nabrala před dietou. Bílkoviny mám nastavené na cca 1,5g na kg váhy, ale přijde mi to málo. Co myslíte?
Dál se chci zeptat na trenink. Doted jsem cvičila 3x týdně a k tomu kardio a kruhák. Měla bych cvičit víckrát týdně a projet některé partie 2x týdně nebo stačí držet se plánu jako doted, akorát samozřejmě v rýsovací podobě (více opakování, superserie.) ??
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: st duben 22, 2015 8:06 am Předmět: Re: Sacharidové vlny u žen |
|
|
| Patina napsal: |
Bílkoviny mám nastavené na cca 1,5g na kg váhy, ale přijde mi to málo. Co myslíte?
|
To mi přijde na holku dost (pokud is natural).
|
|
| nahoru |
|
 |
Patina

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 3:03 pm Předmět: Re: Sacharidové vlny u žen |
|
|
| Spazik napsal: |
To mi přijde na holku dost (pokud is natural). |
Samozřejmě jsem, ale překvapilo mně, že při sacharidových vlnách to mají některé slečny nastavené až na 2g na kg váhy. Přitom normálně pro sportující holky by to prý mělo být v rozmezí 1,4-1,6g na kg. Nakonec jsem to vyřešila tak, že v nízkosacharidové dny mám 1,9g a ve vysokosach. kolem 1,5g bílkovin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 3:04 pm Předmět: |
|
|
1,5 g B/kg je na holku akorát. Ke dvěma ramům bych to hnal tak leda posledních pár týdnů, když už budeš sacharidy blízko nule. Pokud máš vlny ke 200 g sacharidů, je to zbytečné to s těmi bílkovinami tlačit výš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Patina

|
Zaslal: ne duben 26, 2015 9:31 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | 1,5 g B/kg je na holku akorát. Ke dvěma ramům bych to hnal tak leda posledních pár týdnů, když už budeš sacharidy blízko nule. Pokud máš vlny ke 200 g sacharidů, je to zbytečné to s těmi bílkovinami tlačit výš. |
Taky si myslím. Teď mně dost překvapil článek na vlny v novém Muscle and Fitness, kde dokonce 60kg slečně doporučují 2,8g bílkovin na kg . V nízkosacharidové dny méně bílkovin a naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Patina

|
Zaslal: út květen 05, 2015 8:19 am Předmět: Váha |
|
|
Potřebovala bych poradit jak změnit vlnu, pokud se váha zastavila. První týden jsem dala dolu skoro 2 kg a ted po druhém týdnu se váha zvýšila o 0,5 kg  . Měla jsem ted týden trochu méně kardia kvůli tomu, že jsem se učila na zkoušku, ale vlny jsem neporušila. Může to být dané tou změnou pohybu? Co mám dělat, aby se ta váha zase pohnula dolů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 05, 2015 8:57 am Předmět: |
|
|
Kardio...lepší je energii vydávat a jíst než se nehýbat a energetický příjem škrtit. Dost lidí hubne skokově -tj. klidně týden nic a pak je najednou kilo dole.
|
|
| nahoru |
|
 |
Patina

|
Zaslal: st květen 06, 2015 8:00 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Kardio...lepší je energii vydávat a jíst než se nehýbat a energetický příjem škrtit. Dost lidí hubne skokově -tj. klidně týden nic a pak je najednou kilo dole. |
Kardio rozhodně přidám, když ted na to budu mít čas. Dneska jsem se zvážila a půl kila bylo zase dole, takže váha je stejná jak po prvním týdnu. Nejspíš šlo jen o vodu, tak to nebudu řešit. Ted si nechám tenhle týden ty vlny stejný a pokud zase nic, tak je překopu uplně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Patina

|
Zaslal: pá květen 08, 2015 2:50 pm Předmět: |
|
|
Šli by ty vlny změnit takhle: v neděli mám 250 a pak by bylo 100-50-50-250-100-50-50 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|