Vaše zkušenosti s vysokou - VUT Brno, UP Olomouc

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vaše zkušenosti s vysokou - VUT Brno, UP Olomouc  Úvodní stránka -> Ostatní -> Vaše zkušenosti s vysokou - VUT Brno, UP Olomouc
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Study

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 9:27 pm    Předmět: Vaše zkušenosti s vysokou - VUT Brno, UP Olomouc Odpovědět s citátem

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, jestli tu má někdo nějaké zkušenosti s těmito fakultami:

Chemická VUT Brno

Přírodovědecká Olomouc

Lékařská Olomouc

Zajímalo by mě v podstatě vše... od toho jaký obor jste zde studovali/studujete až třeba po to, jak moc dobré fitka jsou v Olomouci Tak snad se to tady trochu rozjede, rád bych si tu o tom popovídal, i ohledně toho, jaké je to s Brnem/Olomoucem z pohledu studenta

Na první 2 jsem už přijatý, na třetí mě čekají přijímačky...

Díky všem za reakce

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2015 5:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chemická VUT - jedna z mých škol. Moderní a na slušné úrovni. Spíše zaměřená na praxi, přístrojovou techniku apod. Nakonec jsem vystudoval PřF MU (studoval jsem ji s VUT souběžně a VUT v druháku pustil - už to nešlo časově skloubit) a ta je nesrovnatelně těžší v tom smyslu, že je spíše zaměřena na "produkci" vědců", tedy vše je více do detailu a jde se po principech. Po přestěhování do Bohunic to bude asi i moderní:o)

VUT chemické je podle mě slušná škola pro člověka, co chce mít praktickou znalost chemie a uplatnění v oboru. MU pak pro ty co chtějí spíše teoretickou znalost.
Majesty

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2015 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná budeme spolužáci na LF:-) ale chci prioritně do Brna
Bezec

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Chemická VUT - jedna z mých škol. Moderní a na slušné úrovni. Spíše zaměřená na praxi, přístrojovou techniku apod. Nakonec jsem vystudoval PřF MU (studoval jsem ji s VUT souběžně a VUT v druháku pustil - už to nešlo časově skloubit) a ta je nesrovnatelně těžší v tom smyslu, že je spíše zaměřena na "produkci" vědců", tedy vše je více do detailu a jde se po principech. Po přestěhování do Bohunic to bude asi i moderní:o)

VUT chemické je podle mě slušná škola pro člověka, co chce mít praktickou znalost chemie a uplatnění v oboru. MU pak pro ty co chtějí spíše teoretickou znalost.

Přesně tak - VUT je oproti MU zaměřené více na praxi.
Study

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, diky:) Tohle sem třeba fakt nevěděl. A taky chci jít radši do Brna než do Olmiku. Stejně možná dám příští rok přihlášky na fyzio do Prahy, uvidím jestli mě ten obor bude vůbec bavit a ta chemie celkově

https://www.instagram.com/studynkapetr/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vaše zkušenosti s vysokou - VUT Brno, UP Olomouc
Rychle na stránku:

Přejdi na: