Zaslal: po květen 18, 2015 3:09 pm Předmět: Vitamínové doplňky+gainer a cukrovka
Ahoj , díval jsem se na nějakou tu základní suplementaci a chtěl bych brát aspoň ty vitamíny.
Koupil jsem si Celaskon,B-komplex forte a ještě Spektrum na minerály.Stačí to? A ještě se chci zeptat na jednu věc ohledně B vitamínů,nabírám zrovna na váze a někde jsem četl ,že B vitamín pomáhá k hubnutí,neomezí mě to teda při nabírání?
Další věc je to ,že používám gainer a prý je možný výskyt cukrovky,měl bych si nějak dávat extra pozor?
Výše uvedené vitaminy užívat můžeš a mělo by to stačit, hubnutí se při suplementaci vitaminů B bát nemusíš.
Cukrovky se z užívání gaineru taktéž bát nemusíš.
Zaslal: po květen 18, 2015 4:15 pm Předmět: Re: Vitamínové doplňky+gainer a cukrovka
skullicek2 napsal:
Ahoj , díval jsem se na nějakou tu základní suplementaci a chtěl bych brát aspoň ty vitamíny.
Koupil jsem si Celaskon,B-komplex forte a ještě Spektrum na minerály.Stačí to? A ještě se chci zeptat na jednu věc ohledně B vitamínů,nabírám zrovna na váze a někde jsem četl ,že B vitamín pomáhá k hubnutí,neomezí mě to teda při nabírání?
Další věc je to ,že používám gainer a prý je možný výskyt cukrovky,měl bych si nějak dávat extra pozor?
Všechny věci, které obsahují umělá sladidla, mají svůj podíl na vzniku cukrovky. Ale je to jen jeden z dílků skládačky.
Vůbec bych se na gainer vyprdnul...jsou to jen cukry které zjískáš i z jiných zdroju..a vůbec celkově sacharidy jsou zbytečné..teda pro mě...jedu i objem nizkosacharidovou dietou a cítím se parádně..žádné nafouknutí..žádné střídání návalu energie a unavy..využívám enregii především s tuku a bílkovin a kein problem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru