Zdravím, teď v červnu mi bude 17 a momentálně mám 77 KG. Před 2 měsíci jsem jel ještě "objem", ale pak jsem se dostal na 20% BF a už jsem si řekl, že to je moc ( celý život mám problém s tukem - hlavně na břiše). Tak jsem pročítal všemožné články, a sestavil jsem si z nich, jak bude rýsování vypadat. 3 týdny jsem omezil
sacharidy na nějakých 3,5g/KG TH, a pak jsem začal "rýsovat" a hubnout. Během těch 3 týdnů jsem z 82 KG skočil na 80 KG. Poté co jsem omezil
sacharidy na 250g/KG TH jsem zase něco málo shodil asi tak na 79 KG ale teď,další 3 týdny je to bída a děs. Nedaří se mi absolutně hubnout, během 3 týdnů myslím si, že tvrdého tréninku ( 1h - 1h 15min víc to prý nemá smysl, max 45 vteřin odpočinek, 12-15 opakování, 15 min běh, 5x týdně (pokaždé jsem promočený jak z sauny) + 1 den aktivní) + jsem jedl jen komplexní
sacharidy (ovesné vločky, rýže, racio apod.) jediné cukry jsem bral z mléka, když jsem si ho dal k vločkám a sladil jsem pouze 2g denně a to stévií, zhubl jsem akorát 0,5 % za 2 týdny a tento 3. týden jsem dal tělu ránu, když nechtělo poslouchat - (+ běh jsem zvýšil na 20min) a bral jsem pouze 160g komplexních sacharidů a do 60 g tuků- Po této ráně jsem dal pryč opět pouze 0,5 % tuku. Což si myslím, že není správně, ke všemu jsem ještě používal L-carnitin,
BCAA + Whey 80 a Long 80 tak, abych měl denně 170g bílkovin. Myslím si, že je špatně, když jsem v průměru nějakých 200g sacharidů a 60g tuků denně za 3 týdny dal pryč akorát 3 KG hmotnosti a 1% tuku... Ještě mě napadlo, jestli nejsem na nějaké rýsování relativně mladý, ale 9 let jsem hrál hokej a 2 roky se věnuji posilovně. Děkuji, že jste si přečetli můj sloh a budu vděčný za jakoukoliv smysluplnou radu. Už mě to začíná s*át a tento poslední týden rýsování bych to chtěl pozměnit. Kolik g sacharidů/KG TH je minimum?