Gainer či protein ? ("BEEF" produkt ?)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gainer či protein ? ("BEEF" produkt ?)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Gainer či protein ? ("BEEF" produkt ?)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr981

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 10:26 am    Předmět: Gainer či protein ? ("BEEF" produkt ?) Odpovědět s citátem

Ahoj,

Plánuji pořídit nějaký doplněk ke stravě. Je mi 30 let, 181 cm, 79kg. Jde mi hlavně o potréninkový nápoj a o nabrání objemu a nevím jestli je lepší použití Gaineru nebo Proteinu + Malty... Z důvodu intolerance laktózy jsem ještě přemýšlel o "BEEF" produktech. Má někdo nějaké zkušenosti ? .. S tou laktózou to je taky jak kdy, něco snesu a něco né. Muselo by se to vyzkoušet.

Po letité pauze cvičím 3x týdně, především FB.

Děkuji za doporučení
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyjde to vicemene na stejno, akorat pri malte s proteinem vis presne jakej protein tam sypes :) beef jsem nikdy nemel, ale jako kloubovka to muze byt dobry, jinak bych to nebral.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I s intolerancí laktózy se dá užívat syrovátkový protein, ty kvalitnější mají laktózy minimum jako izoláty a hydrolyzáty. I "obyčejnej" CFM Instant Whey od Extrifitu by mohl být ok, musíš to zkusit.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To obyčejnej má uvozovky správně, protože právě to CFM z něj dělá pro tento případ popsaný výše dost možná použitelného adepta (lepšího než produkty, co surovinu metodou CFM zpracovanou nemají). Petře jestli chceš, pošli mi na martin.jebas@ronnie.cz poštovní adresu, pošlu Ti pár vzorků, vyzkoušíš a uvidíš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: