Úprava rysovacieho jedálnička

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Úprava rysovacieho jedálnička  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Úprava rysovacieho jedálnička
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Andrej23

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2015 7:23 pm    Předmět: Úprava rysovacieho jedálnička Odpovědět s citátem

Zdravím páni, toto je moj jedálniček v rysovačke všetko mi doteraz šlapalo na váhe som uberal dostal som sa zo 102 na 85kg a 7% tuku, ale od minuleho týždna som k tomu pridal kardio po treningu na páse okolo 15 minut a neskutočne som začal byť hladný hlavne po piatej hodine večer, skratil som si aj pauzy medzi jedeniami na hodinu ale nepomholo, dnes som to už psychicky nevydržal :D a zožral som 500g tvarohu nizkotučneho, cottage chesse a k tomu 150 gramov pistácii behom hodiny a som konečne najedený ale je mi jasné že to nemožem takto robiť každý den, preto chcem poradiť či nemám radšej zvýšiť sacharidy alebo niečo iné v jedálničku čo by mi pomohlo aby som vydržal nejesť aspon 2,5 hodiny... Cvičím systémom 3+1... Díky moc
Ranajky:
100g špaldových vločiek
+20g 90% sojový instant natural
+15g 80% instant srvátka ochutený = to zmiešam všetko spolu na takú kašu

Po tréningu:
30g 90% CFM instant natural

Obed:
300g kuracie prsia
100g ryža

Olovrant:
Šalát = 1 šalátová uhorka
1 červená paprika
5 cherry paradajok
45g zelené olivy
150g tuniak vo vlastnej šťave

1.Večera o 18:00
250g 0,5% tvaroh
+15g 90% sojový instant natural
+15g 80% instant srvátka ochutený = to zmiešam všetko spolu na takú tvarohovú kašu

2.Večera 20:00
250g 0,5% tvaroh
+15g 90% sojový instant natural
+15g 80% instant srvátka ochutený = to zmiešam všetko spolu na takú tvarohovú kašu

Pred spaním
200g cottage chesee light
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2015 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poslední sacharidy jíš na oběd.... čili se nemůžeš divit
bolgi

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no boha to je teda zas jedalnicek - tvaroh a protak... cesta do hrobu. preco tam nemas ziadne tuky (okrem hrsti oliv)? ked drasticky obmedzujes sacharidy, tak prave tuky su to, co ti dovoluje fungovat a nebyt az taky hladny a ty ich tam nemas - vajicka, cervene maso, tucne ryby, orechy, avokado atd atd. este aj ten tvaroh mas bez tuku, tak sa nie je co divit.

ale nie celkom som pochopil co vlastne chces dosiahnut. pises, ze mas 7% tuku a to je skutocne velmi nizke cislo. ak je to tak (nevidel som fotku, tak neviem posudit ci to je naozaj tak nizko), potom ist este nizsie je nielen zbytocne (pokial sa nechystas na nejaku sutaz) a skodlive, ale aj nesmierne narocne a ten hlad je mozno este jedna z tych menej tazkych veci :)
cize co je tvojim cielom? kam sa dostat a ako dlho to tam udrzat?
Andrej23

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi napsal:
no boha to je teda zas jedalnicek - tvaroh a protak... cesta do hrobu. preco tam nemas ziadne tuky (okrem hrsti oliv)? ked drasticky obmedzujes sacharidy, tak prave tuky su to, co ti dovoluje fungovat a nebyt az taky hladny a ty ich tam nemas - vajicka, cervene maso, tucne ryby, orechy, avokado atd atd. este aj ten tvaroh mas bez tuku, tak sa nie je co divit.

ale nie celkom som pochopil co vlastne chces dosiahnut. pises, ze mas 7% tuku a to je skutocne velmi nizke cislo. ak je to tak (nevidel som fotku, tak neviem posudit ci to je naozaj tak nizko), potom ist este nizsie je nielen zbytocne (pokial sa nechystas na nejaku sutaz) a skodlive, ale aj nesmierne narocne a ten hlad je mozno este jedna z tych menej tazkych veci :)
cize co je tvojim cielom? kam sa dostat a ako dlho to tam udrzat?

Suhlasim s tebou ze tych tukov tam mam malo ale ked sa ich bojim ako cert kriza :D a doteraz som az tak hladny nebyval iba ked som zaradil to kardio, a co sa tyka toho tvarohu tak samotny mi nechuti vobec preto si tam dam protak nech to ma aspon nejaku chut ... Tak kolko tuku a z akych zdrojov by si mi radil zaradit denne? Diky za pomoc a prikladam moje foto aktualne foto do profilovky :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: