|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
KubaK
|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 12:16 pm Předmět: Kontrola jídelníčku - redukce váhy |
|
|
Čau, můžete mi tohle zkontrolovat a říct, co dělám špatně nebo co dělat jinak? Je mi 22, 180/79. InBody v rámci měření fakulty v lednu, kdy jsem teprve nějak začínal, tuk 17%, břicho nad, jinak normál. V 18 jsem se zbláznil a chtěl být 100kg hovado, takže objemovka stylu 3 smažené sýry a 500g těstovin na oběd. Výsledkem přes 90kg a břicho. Teď je mým cílem spíše atletická/plavecká postava. Takže asi 3kg dolů.
Nedržím žádnou striktní dietu, nic si nepočítám, pouze sem vyhodil rohlíky a přidal zeleninu. Takže teď to vypadá takto. Chutná mi to, takže nemám problém jíst takto pořád.
5:30 vajíčka+ořechy+odštavněný koktejl / protein+mléko+vločky
svačina domácí sušené hovězí + zelenina / celozrnné pečivo, šunka nebo cottage, zelenina
oběd zeleninový/šopský/tuňákový salát / hovězí, rýže / maso, brambory
svačina celozrnné pečivo, šunka, zelenina / tvaroh
17 - 19 trénink, po něm 30min běh/kolo. 5-6x týdně, volný den výlet na kole nebo fotbálek atd
po tréninku CFM protein
před spaním tvaroh
K tréninku, jsem po operaci kolene, takže dřep ani MT dělat nemůžu. Chodím obden cvičit hubenejší nohu na legpress a zakopávání, mimo standardní trénink. Ten vypadá takto:
prsa, biceps, ramena - bench 5x5, pullover 3*12, upazovani 2*25 / bench 4*12, hlavou nahoru 4*20. Shyby na úzko se závažím, rovná osa 4*6. Přítahy na TRX 4*6, military pres 4*10. Občas cviky měním, podle nálady.
Záda triceps (občas cvičím na workout hřišti, různé varianty shybů a kliků na bradelech)- shyby se závažím, 4 série, přitahy velké činky 4*10, rozpažování v leže 3*12. Kliky se závažím, uzky bench (francouzky tlak)
po tréninku běh/rotoped 30 minut.
Teď bych byl rád, pokud byste mně to zhodnotili, když už se teda o něco snažím, tak abych to neměl vyloženě špatně. Nebo když už to teda dodržuju, tak kdyby tam byla nějaká možná změna vedoucí k lepším výsledkům. Díkec
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eraZ
|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 12:28 pm Předmět: |
|
|
chýba mi tam možno ešte jedno pevné jedlo s masa, zeleniny a prílohy, ja by som ho dával niekde po tréningu.. protein a hodinu po proteine by som dal to pevné jedlo ale vidím, že tréning máš dosť neskoro takže potom by si možno ani nemusel dávať ten tvaroh, neviem ja osobne by som tam to jedlo ešte nejako skúsil zakomponovať, alebo niečo vyhodiť a dať ho namiesto toho, ale možno tam ani byť nemusí myslím, že to nie je zlý jedálniček, ale zase možno niekto príde a zotrie ma, že obaja trepeme blbosti  Inak si myslím, že je to fajn neni tam napísané množstvo takže či bude úbytok tuku po tom jedálničku neviem určiť ale to už musíš vedieť ty... Inak k tomu, kolenu neni som žiadny fyzioterapeut ale keby som ja osobne po operácii kolena šiel cvičiť nohy, teda tú chúdšiu nohu, predpokladám, že chudšia je tá po operácii, tak by som sa venoval práve drepom, nie nejaké maximá ale menšie váhy a striktná technika skôr ako legpress, neviem nejako nemám legpress v láske vždy keď ho zaradím do tréningu čo len na mesiac dva tak mám pocit, že ma bolia kolená a celkovo je mi ten cvik nepríjemný takže som možno zaujatý  A ten zbytok tréningu, klasický split... ktorý ja absolútne nemusím a necvičím ho už pár rokov takže k tomu ti tiež nič nepoviem
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 1:42 pm Předmět: |
|
|
Mně to příjde jako dost slušnej jídelníček, akorát tam chybí nějaký to lepší jídlo po tréninku, no...to bych radši vyhodil ten protein a tvaroh a dal si normálně maso se zeleninou a troškou přílohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
KubaK
|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 2:26 pm Předmět: |
|
|
ok díky. A dával bys tam normálně to celé jídlo i pokud by byl trénink těsně před spánkem?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 2:52 pm Předmět: |
|
|
I když budeš cvičit večer, normálně požer kvalitní jídlo, nejlépe to nejlepší co ten den můžeš koupit/sehnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
| KubaK napsal: | | ok díky. A dával bys tam normálně to celé jídlo i pokud by byl trénink těsně před spánkem? |
To asi záleží na tom, jak jsi zvyklej a jak se ti dobře spí, když se předtím najíš, ale já bych si ho klidně dal, i když bych asi nedával moc sacharidů. Ale ten tvaroh se taky dá, ale ještě něco bych k němu přihodil.
|
|
| nahoru |
|
 |
KubaK
|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 6:16 pm Předmět: |
|
|
se spánkem není problém nikdy, spíš sem se bál, že když to bude poslední jídlo dne, mít tam nějak moc sacharidů. Takže když si budu dělat oběd na další den, udělat toho trochu více a dát to jako potréninkové jídlo a ulehnout? Jinak ta svačinka jako třeba žitný chleb a cottage je v pohodě, třeba hodinu a půl před tréninkem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 9:31 pm Předmět: |
|
|
| KubaK napsal: | | se spánkem není problém nikdy, spíš sem se bál, že když to bude poslední jídlo dne, mít tam nějak moc sacharidů. Takže když si budu dělat oběd na další den, udělat toho trochu více a dát to jako potréninkové jídlo a ulehnout? Jinak ta svačinka jako třeba žitný chleb a cottage je v pohodě, třeba hodinu a půl před tréninkem? |
Já si myslím, že by to takhle mělo být v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
KubaK
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 7:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
KubaK
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 7:39 am Předmět: |
|
|
| eraZ napsal: | chýba mi tam možno ešte jedno pevné jedlo s masa, zeleniny a prílohy, ja by som ho dával niekde po tréningu.. protein a hodinu po proteine by som dal to pevné jedlo ale vidím, že tréning máš dosť neskoro takže potom by si možno ani nemusel dávať ten tvaroh, neviem ja osobne by som tam to jedlo ešte nejako skúsil zakomponovať, alebo niečo vyhodiť a dať ho namiesto toho, ale možno tam ani byť nemusí myslím, že to nie je zlý jedálniček, ale zase možno niekto príde a zotrie ma, že obaja trepeme blbosti Inak si myslím, že je to fajn neni tam napísané množstvo takže či bude úbytok tuku po tom jedálničku neviem určiť ale to už musíš vedieť ty... Inak k tomu, kolenu neni som žiadny fyzioterapeut ale keby som ja osobne po operácii kolena šiel cvičiť nohy, teda tú chúdšiu nohu, predpokladám, že chudšia je tá po operácii, tak by som sa venoval práve drepom, nie nejaké maximá ale menšie váhy a striktná technika skôr ako legpress, neviem nejako nemám legpress v láske vždy keď ho zaradím do tréningu čo len na mesiac dva tak mám pocit, že ma bolia kolená a celkovo je mi ten cvik nepríjemný takže som možno zaujatý A ten zbytok tréningu, klasický split... ktorý ja absolútne nemusím a necvičím ho už pár rokov takže k tomu ti tiež nič nepoviem |
právě nemám mít nohu přes 90 stupňů dlouhodobě ohnutou, takže dřepy už vůbec ne :/ a porce nevážím no, ale mám to tak vysledované, že jak nejím do 4h je hlad, ale po 2h se citím ještě plný, takže řekl bych přiměřeně . Jinak pokud chceš rýsovat či tvarovat, tak cvičíš jak? Četl sem tady někde něco o programu Freimen Fest, tak sem si říkal, že bych to zkusil. Ale teď nevím, jestli to nebyla objemovka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|