|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave1913

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 12:10 pm Předmět: Agresivita / testosteron |
|
|
Zdar chlapi (asi ale i ženský  ),
nedávno jsem se zapletl do nějakých potyček a nedalo mi to se rozepsat nebo zeptat na váš názor.
Začnu od startu, když sem byl malej, byl sem fakt fracek. Různě jsme se rvali, v 10 letech jsem si troufl na 16letý, ve 13 sem rozbil hubu a zlomil si malíček o 15letýho a následně za měsíc se sádrou dal do tlamy levačkou jeho kámošovi. Vztekal jsem se, byl sem extrémně agresivní, neměl sem respekt z nikoho a v tu dobu si klidně troufl na Slyho (pokud bych k němu necítil respekt, což cítím neskutečnej  ).
Podotkl bych že jsem natural, žádnej testosteron (kterej zvyšuje agresivitu) si nestřílím.
Teď jak jsem psal, jsem se zapletl do fightu. Sice to není podstatný ale trochu to popíšu. Byl sem na zábavě a viděl jsem jak v přítmí dva 16y borci kopou a mlátí na zemi jednoho 16y borce. Tak jsem přiběhl, odhodil borce a fight ukončil. Pořád jsem byl v klidu, zatímco kamoš co má 30 let víc iniciovanýho borca dost dobil (zasloužil si, prej ho napadli kvůli tomu že neměl cigáro). Toho druhýho jsem jenom držel za límec, ať ví co je férovka a do fightu se nezapojuje. Pořád jsem byl ale v klidu (adrenalin sice pumpoval, ale agresivita žádná).
Napadlo mě že to bude tím, že v posilovně při dřepech a tazích do sebe nechám fakt silně mlátit, řvu u toho jak Grznár před dřepama a "vybiju" se v posilce, takže se asi nepotřebuju vybít na lidech jako ostatní. Myslíte že to má vliv?
Podělte se.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 12:19 pm Předmět: |
|
|
Drepmi ku kludnym detom!
Kolko mas rokov teraz? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
24 let a v dospělosti jsem se nikdy nerval (jen jednou dostal v hromadné bitce nesmyslně dělo  )
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 12:24 pm Předmět: |
|
|
Tak neviem, my ako decka sme sa vkuse ruvali, hromadne bitky, ohadzovanie kamenmi a kadeco... A co poznam svojich rovesnikov, kazdy to plus minus zazil. A dnes sa nebijeme nikde s nikym, takze podla mna normalny vyvoj zdraveho jedinca
Alebo aspon neviem o tom, ze ti, co nedrepuju sa kazdu sobotu mlatili po diskotekach.
Uprimne som si pri precitani nazvu temy myslel, ze pojde o zvysenu agresivitu prave kvoli tazkym cvikom, svalmi, priberanim a pocitu neznicitelnosti, kedy hruby krk, hola hlava a tazka retiazka urobia z chlapa terminatora _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 12:28 pm Předmět: |
|
|
Však jasně, jak dospěješ tak se zklidníš a trochu "zrozumníš" a pokud jak píšeš seš "zdravej jedinec", hledáš jiný řešení než se porvat
To, že těžký váhy ti hladinu testosteronu zvýší, o tom se nemusíme bavit. Když jsem začínal cvičit, měl jsem širší pas než hrudník (neměl jsem V, ale A  ), estrogenu víc než testosteronu a to se radikálně změnilo (i naturálně  ).
Jde o to, jestli si taky vybijete zlost a agresivitu v činkárně.
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 2:11 pm Předmět: |
|
|
pokud je clovek agresivni a zbytecne vyvolava bitky tak to nema s testosteronem nic spolecneho problem tam je v hlave (nizke iq, nizke sebevedomi-potreba si neco dokazovat) kdyby to zalezelo na testosteronu tak kultici co si strileji by museli byt v retezech ....nejake rvacky v detstvi sou uplne prirozene je to soucast dospivani
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 2:26 pm Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | pokud je clovek agresivni a zbytecne vyvolava bitky tak to nema s testosteronem nic spolecneho problem tam je v hlave (nizke iq, nizke sebevedomi-potreba si neco dokazovat) |
Amen
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 3:16 pm Předmět: |
|
|
Tst jen podtrhuje tvoje osobnost, si nervak, budes vetsi.. si klidas, budes vetsi. Ale to ze si kreten co ma za potrebi nekoho bit (  ) testak nezmeni.
Jinak 100% nejdebilnejsi topic mesice. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 10:35 am Předmět: |
|
|
Kdo má IQ >100 ví, že bitka se nikdy nedá vyhrát:
Když někomu rozbiješ hubu, riskuješ že skončíš u soudu za ublížení na zdraví.
Zdraví nebo život riskuješ v obou případech (výhra i prohra).
Jakmile se člověk ocitne u potencionální bitky, nejlepší řešení je okamžitě vypadnout pryč. (pokud je to možné a není nutné např. chránit 3. osobu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 10:45 am Předmět: |
|
|
a preto by mal kazdy slusny clovek chodit ozbrojeny, aby tomuto predisiel _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 10:55 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: |
Jinak 100% nejdebilnejsi topic mesice. |
Myslim, ze tuto sutaz vyhrala Kiersten
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 11:57 am Předmět: |
|
|
| jo-jo napsal: | Mne tento založený topic veľmi zaváňa (smrdí) chvastaním. Myslím že tému založil účelovo aby sa mohol pochvastať (alebo posťažovať?) aký je (alebo bol) bombarďák,ktorý každému už od detstva naháňal hrôzu a rozmlátil xicht.No a teraz je už v klídku,lebo sa dal na drsné hardcore drepy |
Přesně tak, odhadl jsi mě na 100% evidentně se můžu řídit podle sebe soudím tebe.
Nejradši bych topic smazal, protože NIKDO tady nepochopil otázku/důvod založení topicu a nemám energii to vysvětlovat
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | a preto by mal kazdy slusny clovek chodit ozbrojeny, aby tomuto predisiel |
Souhlas... snad stačí pistole a nůž. Rád bych nosil s sebou granát, kdyby útočník chtěl utéct.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 1:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|