| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
arpadcs1
|
Zaslal: po srpen 03, 2015 1:26 pm Předmět: Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard |
|
|
dobry den
nezlobte se ze optezujiale mam dotaz ja jsem si koupil jeste před rokem protein je malem plnej jak novej bral jsem to asi jenom 4 krat pak jsem přestal cvicit nebyl cas.... a ted bych chtel začit zase a dotaz k tomu proteinu jestly je jestě vhodny ke konzumaci na obalu nikde neni psano zkonzumovat od ...do cily radsi se ptam jedna se o Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard děkuji....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po srpen 03, 2015 1:30 pm Předmět: Re: Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard |
|
|
| arpadcs1 napsal: | dobry den
nezlobte se ze optezujiale mam dotaz ja jsem si koupil jeste před rokem protein je malem plnej jak novej bral jsem to asi jenom 4 krat pak jsem přestal cvicit nebyl cas.... a ted bych chtel začit zase a dotaz k tomu proteinu jestly je jestě vhodny ke konzumaci na obalu nikde neni psano zkonzumovat od ...do cily radsi se ptam jedna se o Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard děkuji.... |
Pokud si ho neskladoval na nejakem vlhkem ci jinak nevhodnem miste, tak by nemel byt problem
|
|
| nahoru |
|
 |
arpadcs1
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 1:49 pm Předmět: |
|
|
pokial to otvoris a je to normalne, nic tomu nie je  to najhorsie co sa ti moze stat je, ze sa poseres _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 8:48 pm Předmět: |
|
|
Jezis vy se porad vseho bojite. Co by se ti asi mohlo stat? Jak uz tu psal Petey, maximalne se poseres a ver, ze takove obcasne procisteni strev ti vubec neuskodi, spis naopak _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 9:53 pm Předmět: |
|
|
nemá někdo zkažený protein? poslední dobou uvažuju že by mi očista pro lepší trávení vůbec neuskodila:D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 7:13 am Předmět: |
|
|
ty vole si kup projimadlo _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 8:56 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | ty vole si kup projimadlo |
ty dnesni projimadla jsou moc setrny a pokud toho nedes 100 nasobnou davku, tak to ani nepoznas :) . Nejlepe svoji praci odvede ovycejny senesovy caj :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |