|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 1:41 pm Předmět: Kdo mě v Brně naučí tahat? :D |
|
|
Zdar, sháním někoho, kdo by byl ochotný mě přibrat k sobe na trénink/případně pár tréninků a naučil by mě pořádně tahat mrtvolu správnou technikou.
Na netu je sice milion videí, ale nic nevynahradí přímou zkušenost.
Jsem ochotný přijít na trénink kdykooliv a kamkoliv v dosahu MHD Brna
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 1:57 pm Předmět: |
|
|
Zkus KB5 tělocvičnu. Nač chodit ke kovářičkovi, když můžeš rovnou ke kováři. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 2:10 pm Předmět: |
|
|
možná mám na KB5 jen špatný názor, díky jejich prezentaci, která se ke mě dostává přes FB (kamarád s nima obzvlášť v Brně má hodně společného). Ale on někdo s KB5 aktivně dělá třeba trojboj a nebo jen všichni sedí u počítače a tváře se hrozně povzneseně na ostatní, že jediní objevili pravdu o cvičení a vypadá jak vypadají (myšleno nikdo nepozná že něco dělám) z důvodu, že oni jsou vnitřní silně a postava není jejich cílem?
Na druhou stranu nikdy jsem tam necvičil a mrtvolu neumím, takže sorry za OT.
a ať jen nepindám, Podivín nemáš daleko, trojboj tady cvičí spousta lidí a třeba narazíš na Petráše nebo jinou opici co tam chodí :-D (není vstupové vstupné, ale s L. Svobodou je rozumná domluva)
Naposledy upravil mmks dne st srpen 12, 2015 2:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 2:10 pm Předmět: |
|
|
Nemůžu mluvit za kluky, ale ti nejsilnější cvičí na Gajdošce, a je tam na mrtvolu i podběrák:)
Zkus se k nim vetřít někdy po páté v po/st/pá a měl by ses něčemu přiučit.
kovat sice neumí, ale tahat snad jo:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Nemůžu mluvit za kluky, ale ti nejsilnější cvičí na Gajdošce, a je tam na mrtvolu i podběrák:)
kovat sice neumí, ale tahat snad jo:) |
To je mismas posilovna?
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Zkus KB5 tělocvičnu. Nač chodit ke kovářičkovi, když můžeš rovnou ke kováři. |
Myslím, že v KB5 v Brně momentálně nemají velkou činku. Ale určitě bude v nejbližší době, pokud už není. Na jejich FB stránkách se to dá ale určitě zjistit. Nicméně tahat tam umí - tím reaguji i na následující post - jestli všichni sedíme u pc nebo taky cvičíme. Fakt cvičíme..a tahat umíme. Hezky a někteří docela hodně. Na poslední TSC v Praze (Tactical Strength Challenge - soutěží se ve 3 disciplínách - mrtvý tah na max výkon, počet shybů nadhmatem, snatch test) třeba zatáhla jedna holka, která je shodou okolností instruktorka, 160 kg. Naboso a bez pásku, při TH okolo 75 kg.
Samozřejmě to není jediná možnost, kde se to naučit. Ale je to hodně dobrá varianta :-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 2:45 pm Předmět: |
|
|
Mr*ej na to a přijeď se podívat do Areny
Když už, tak už!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Hulkie napsal: | Nemůžu mluvit za kluky, ale ti nejsilnější cvičí na Gajdošce, a je tam na mrtvolu i podběrák:)
To je mismas posilovna? |
dnes od pul 7... sumo nebo klasika?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 3:12 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | Gohan napsal: | | Hulkie napsal: | Nemůžu mluvit za kluky, ale ti nejsilnější cvičí na Gajdošce, a je tam na mrtvolu i podběrák:)
To je mismas posilovna? |
dnes od pul 7... sumo nebo klasika? |
Klasika..misto toho kdykoliv jsem mel napsat kdykoliv mimo dneska.. jsem jeste rozbity z pondelka slo by to i nekdy jindy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
Pokud se chce někdo naučit tahat, měl by jít k lifterům. To je docela elementární dedukce.
Tady to směřuje směrem - chceš KB?, lift?, stravu?, vyvrtat zub?, opravit auto?, vyasfaltovat silnici? - oslov KB5...no konec.
Nemohl bych se učit zvedat od někoho kdo zvedne méně než já, i když to má třeba teoreticky zvládnuté - cosi to pak značí.
Juras ještě soutěží? Jinak kousek za Brnem je Kuřim - velmi slušný lifterský oddíl...je to cca 5 km od Řečkovic? 20 km pod Brnem pak Rosice - taky slušný oddíl. Tam bych hledal.
edit - raptormira je dle výkonů taky "slušný oddíl" :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 6:07 pm Předmět: |
|
|
Zase bych z toho nedelal zbytecny dramata. Samozrejme ze zkuseni lifteri te to asi nauci nejlepe, ale zalezi, jak moc seriozne to chces. Pokud ti staci jen prumerne seriozne :D , tak tohle bych zvladl i ja, protoze myslim ze u tohohle cviku to mam v hlavne srovnane jako u niceho jineho a zvladl bych to i predat dal. Uz nekolikat me nekdo v posilovne pozadal o kontrolu trechniky a vzdy okamzite vidim, kde je chyba. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Zase bych z toho nedelal zbytecny dramata. Samozrejme ze zkuseni lifteri te to asi nauci nejlepe, ale zalezi, jak moc seriozne to chces. Pokud ti staci jen prumerne seriozne :D , tak tohle bych zvladl i ja, protoze myslim ze u tohohle cviku to mam v hlavne srovnane jako u niceho jineho a zvladl bych to i predat dal. Uz nekolikat me nekdo v posilovne pozadal o kontrolu trechniky a vzdy okamzite vidim, kde je chyba. |
Tak kdy se mam stavit do blue gymu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Draper napsal: | | Zase bych z toho nedelal zbytecny dramata. Samozrejme ze zkuseni lifteri te to asi nauci nejlepe, ale zalezi, jak moc seriozne to chces. Pokud ti staci jen prumerne seriozne :D , tak tohle bych zvladl i ja, protoze myslim ze u tohohle cviku to mam v hlavne srovnane jako u niceho jineho a zvladl bych to i predat dal. Uz nekolikat me nekdo v posilovne pozadal o kontrolu trechniky a vzdy okamzite vidim, kde je chyba. |
Tak kdy se mam stavit do blue gymu? |
Az se ochladi o 30 stupnu :-)
ehm ted jsem si vzpomnel na tu PM, kterou jsem asi omylem zazdil _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
...poznam, kde je chyba
me jsi rekl, ze mam kaslat na zelezo a vratit se k baletu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|