převrácené rameno

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - převrácené rameno  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> převrácené rameno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dangroj

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 10:01 pm    Předmět: převrácené rameno Odpovědět s citátem

čau, mám takový problém, že když by jste se na mě podívali z boku, tak moje pravé rameno (přesněji jeho střední část) je krásně vodorovně se zemí a dá se skvěle zatnout, pohyb provádím jen extenzí v ramenním kloubu.. zato levé rameno, při stejném pohybu a sledování ze stejného uhlu je jakoby nakloněné doprava a proto se nedá ani pořádně zatnout při tomto pohybu .. když jsem mluvil o tom, že u pravého ramene při tomto cviku opravdu je jen extenze ramenního kloubu, tak na levé straně k tomu ještě přibude pohyb ramenem nahoru, jak když děláte krčení ramen.. nedá se toho pohybu zbavit, ani když si tlačím rameno pravou rukou dolu.. víte někdo co s tím?? nebo jak se tato disbalance jmenuje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dangroj

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wondra

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dr a nebo fyzio. tam bude beztak něco od okolních svalů (prsa, trapezy, lopatky a jejich postavení)

Rychle na stránku:

Přejdi na: