Dotaz k jídelníčku.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dotaz k jídelníčku.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dotaz k jídelníčku.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Xylophon

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2015 5:58 pm    Předmět: Dotaz k jídelníčku. Odpovědět s citátem

Ahoj.

Asi po 14-ti denním brouzdání po internetu, jsem si (podle mě :) ) udělal jídelníček. Mohl by mi prosím někdo říct co je špatně (asi většina ) a co bych mohl nechat?

Mám 24 let/183cm/146kg, jak lze usoudit z mých proporcí potřebuju zhubnout :) . Doteď jsem prostě nějak žil a nic neřešil, ale chci to změnit a tohle mi v tom hodně pomůže.

Cvičím v posilovně 3x týdně, jinak pracuju fyzicky a jezdím na kole denně +- 10km.

Chodím do práce, ale i do školy, takže občas ( 1 den :D ) je to náročnější.

Jídelniček, když jsem ve škole (1x v týdnu)

5:00 Snídaně
Ovesné vločky - 150g
Vlašské ořechy - 10g
Whey core 100 - 30g

8:00 Dopolední sv.
Celozrný rohlík - 60g
Kuřecí šunka - 30g
Vejce - 3ks

11:00 Oběd
Kuřecí prsní - 200g
Rýže - 100g

15:00 Odpolední sv. (studijní den)
Bílý jogurt – 150g
Celozrnný rohlík - 60g

18:00 Něco proti hladu (zdá se mi tady velká pauza, ale nevím co si dát, takhle před tréninkem)
Zelenina – 100g

19:30-21:00 Trénink

21:00 Whey core 100 – 30g

22:00 Večeře
-kuřecí prsní – 150g
-Zelenina – 200g

23:00 Spánek

Když školu nemám, je to vlastně stejné, jen jsou přehozené časy, jak tréninku, tak jídel po tréninku a nedávám si odpoledne protein, ale půl vaničky tvarohu před spánkem.

K jídelníčku: Teoreticky bych tam měl mít kolem 220g bílkovin/320g sachru/90g tuků, dalo by se na takovýhle hodnotách s mým pohybem něco shodit?

Předem moc děkuju za pomoc a cenné rady, které si určitě vezmu k srdci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mia.cw

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2015 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že nastavené hodnoty jsou v pořádku. Možná bych nastavila o něco výše tuky (na 0,8 g/kg) a sacharidy klidně snížila - musíte ale odzkoušet, co Vám funguje. Pokud budete na tomto stanovém příjmu hubnout, je to v pořádku. Pokud ne, snížila bych tedy sacharidy a navýšila trochu tuky. Méně sacharidů ve stravě je jen výhodné - jak z hlediska hubnutí, tak z hlediska zdravotního. Rozhodně přidejte zeleninu i na oběd a dopolední svačinu, chybí Vám tam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: