Vzhled zad

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vzhled zad  Úvodní stránka -> Ostatní -> Vzhled zad
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zralok8

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 5:03 am    Předmět: Vzhled zad Odpovědět s citátem

Ahoj, mám asi celkem zvláštní dotaz, ale chci se zeptat holek co cvičí na záda, jak jejich záda vypadají v předklonu. Je vám i přes svaly vidět páteř nebo ji máte "schovanou"? Chtěla bych začít trochu cvičit, hlavně asi na stehna a břicho, ale pár lidí mi řeklo, že bych měla i zpevnit záda, protože mi hodně leze páteř. Jenže to je právě to. Jiná část lidí mi zase řekla, že se jim moje záda líbí, že ta páteř je sexy. Tak bych asi brala takovej nějakej zlatej střed:-) aby se záda trochu osvalily, ale ne zas moc. Vím, jsem divná, ale budu ráda, když mi někdo dá inspiraci svými zády, abych si našla nějaký optimální cíl. Bohužel mi nejde vložit fotka do příspěvku, tak aspoň takhle, ať máte představu o vzhledu mých zad: forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1441166422_1.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co je na tom divného? Mě ta záda přijdou docela normální.
Jinak věř mi že chlapi se stejně dívají úplně jinam než na páteř
Pokud chceš cvičit, tak cvič všechno a zpevni celé tělo - takového "chci shodit na břichu, tak budu cvičit břicho" je stupidní začátečnický omyl.
Royi

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dodnes jsem netušil, že někdo řeší jak vypadá jeho páteř v předklonu :D Asi se skočím podívat na tu mojí :D
zralok8

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já vím, jsem divná:-) do jisté doby jsem to taky neřešila, ale pak mi jisté nejmenované osoby řekly, že je to je hnusný, mít takhle kostnatý záda. A tak jsem se na to zaměřila a zeptala se pár lidí co na to říkají a někteří z nich mi řekli, že to naopak vypadá hezký, líp než třeba záda obalená tukem. Ale tak samozřejmě berte to s nadsázkou, otázka života a smrti to pro mě není:-)
Blackoff

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak určitě to vypadá líp, než obalené tukem Na druhou stranu cvičit záda, potažmo celé tělo není vůbec na škodu, ale nepočítej s tím, že by se to mělo nějak masivně změnit, tolik hmoty na sebe nenabalíš

Takže začni cvičit a za rok dva to zkus porovnat..
Magumi

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Páteř ti vystupuje, protože kolem ní nemáš dost svalů, pro srovnání viz e-witch http://www.ronnie.cz/php/i_img.php?lide=282990. Nemusíš se ale bát, že by se ti tělo osvalilo příliš, tohle jsou záda mistryně světa ve zvedání těžkých břemen, takže něco takového ti jen tak nenaroste.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
wondra

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď si nejsem jistý, magumi, jestli lezeš jen e-witch do zadele a nebo jestli jsi fakt tak ...jednoduchý...? postuješ sem fotku v úplně jiné póze kde páteř vylézá snad jen lidem s poruchou příjmu potravy.

A pro tazatelku. Máš ty záda úplně normální, tak to leze každému, navíc nejsi nijak přehnaně vychrtlá ani tlustá, řešíš kraviny.
Spazik

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Páteř ti vystupuje, protože kolem ní nemáš dost svalů, pro srovnání viz e-witch http://www.ronnie.cz/php/i_img.php?lide=282990. Nemusíš se ale bát, že by se ti tělo osvalilo příliš, tohle jsou záda mistryně světa ve zvedání těžkých břemen, takže něco takového ti jen tak nenaroste.

To je dost zavádějící, protože 1. slečna je v předklonu a tato fotografie je v záklonu
Asi budu muset taky zkontrolovat přítelkyni, jaká má záda v předklonu
zralok8

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No to by mě zajímalo jak dotyčná mistryně vypadá v předklonu:D ty záda vypadjí dost namakaně, by mě dost překvapilo kdyby jí i jen náznakem byla patrná páteř. Jinak já vím, že je to blbost, ale jen mě to zajímá...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zralok8 napsal:
No to by mě zajímalo jak dotyčná mistryně vypadá v předklonu:D ty záda vypadjí dost namakaně, by mě dost překvapilo kdyby jí i jen náznakem byla patrná páteř. Jinak já vím, že je to blbost, ale jen mě to zajímá...

v predklonu jsme ji videl na nekolika videich, ale pater jsem neskoumal
ale kvuli tobe si s ni domluvim rande, pozadam, aby prisla v plavkach a pak se predklonila a popisu
Magumi

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzpomněl jsem si na e-witch, protože jsem si právě četl její blog a dal odkaz na první obrázek, na který mi padlo oko.

Tady je ty svaly kolem páteře vidět líp ?

Nebo tady ?

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Moocha

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hezké magumi, krásně jí tam leze její bachůrek
Pokedex

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
hezké magumi, krásně jí tam leze její bachůrek

bachůrek ? :D