|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zralok8
|
Zaslal: st září 02, 2015 5:03 am Předmět: Vzhled zad |
|
|
Ahoj, mám asi celkem zvláštní dotaz, ale chci se zeptat holek co cvičí na záda, jak jejich záda vypadají v předklonu. Je vám i přes svaly vidět páteř nebo ji máte "schovanou"? Chtěla bych začít trochu cvičit, hlavně asi na stehna a břicho, ale pár lidí mi řeklo, že bych měla i zpevnit záda, protože mi hodně leze páteř. Jenže to je právě to. Jiná část lidí mi zase řekla, že se jim moje záda líbí, že ta páteř je sexy. Tak bych asi brala takovej nějakej zlatej střed:-) aby se záda trochu osvalily, ale ne zas moc. Vím, jsem divná, ale budu ráda, když mi někdo dá inspiraci svými zády, abych si našla nějaký optimální cíl. Bohužel mi nejde vložit fotka do příspěvku, tak aspoň takhle, ať máte představu o vzhledu mých zad: forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1441166422_1.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: st září 02, 2015 8:05 am Předmět: |
|
|
A co je na tom divného? Mě ta záda přijdou docela normální.
Jinak věř mi že chlapi se stejně dívají úplně jinam než na páteř
Pokud chceš cvičit, tak cvič všechno a zpevni celé tělo - takového "chci shodit na břichu, tak budu cvičit břicho" je stupidní začátečnický omyl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: st září 02, 2015 8:13 am Předmět: |
|
|
Dodnes jsem netušil, že někdo řeší jak vypadá jeho páteř v předklonu :D Asi se skočím podívat na tu mojí :D _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
zralok8
|
Zaslal: st září 02, 2015 8:39 am Předmět: |
|
|
No já vím, jsem divná:-) do jisté doby jsem to taky neřešila, ale pak mi jisté nejmenované osoby řekly, že je to je hnusný, mít takhle kostnatý záda. A tak jsem se na to zaměřila a zeptala se pár lidí co na to říkají a někteří z nich mi řekli, že to naopak vypadá hezký, líp než třeba záda obalená tukem. Ale tak samozřejmě berte to s nadsázkou, otázka života a smrti to pro mě není:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st září 02, 2015 8:54 am Předmět: |
|
|
Tak určitě to vypadá líp, než obalené tukem  Na druhou stranu cvičit záda, potažmo celé tělo není vůbec na škodu, ale nepočítej s tím, že by se to mělo nějak masivně změnit, tolik hmoty na sebe nenabalíš
Takže začni cvičit a za rok dva to zkus porovnat.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st září 02, 2015 9:36 am Předmět: |
|
|
Páteř ti vystupuje, protože kolem ní nemáš dost svalů, pro srovnání viz e-witch http://www.ronnie.cz/php/i_img.php?lide=282990. Nemusíš se ale bát, že by se ti tělo osvalilo příliš, tohle jsou záda mistryně světa ve zvedání těžkých břemen, takže něco takového ti jen tak nenaroste.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st září 02, 2015 9:42 am Předmět: |
|
|
Teď si nejsem jistý, magumi, jestli lezeš jen e-witch do zadele a nebo jestli jsi fakt tak ...jednoduchý...? postuješ sem fotku v úplně jiné póze kde páteř vylézá snad jen lidem s poruchou příjmu potravy.
A pro tazatelku. Máš ty záda úplně normální, tak to leze každému, navíc nejsi nijak přehnaně vychrtlá ani tlustá, řešíš kraviny. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st září 02, 2015 9:42 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Páteř ti vystupuje, protože kolem ní nemáš dost svalů, pro srovnání viz e-witch http://www.ronnie.cz/php/i_img.php?lide=282990. Nemusíš se ale bát, že by se ti tělo osvalilo příliš, tohle jsou záda mistryně světa ve zvedání těžkých břemen, takže něco takového ti jen tak nenaroste. |
To je dost zavádějící, protože 1. slečna je v předklonu a tato fotografie je v záklonu
Asi budu muset taky zkontrolovat přítelkyni, jaká má záda v předklonu
|
|
| nahoru |
|
 |
zralok8
|
Zaslal: st září 02, 2015 10:04 am Předmět: |
|
|
No to by mě zajímalo jak dotyčná mistryně vypadá v předklonu:D ty záda vypadjí dost namakaně, by mě dost překvapilo kdyby jí i jen náznakem byla patrná páteř. Jinak já vím, že je to blbost, ale jen mě to zajímá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st září 02, 2015 2:37 pm Předmět: |
|
|
Vzpomněl jsem si na e-witch, protože jsem si právě četl její blog a dal odkaz na první obrázek, na který mi padlo oko.
Tady je ty svaly kolem páteře vidět líp  ?
Nebo tady  ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st září 02, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | hezké magumi, krásně jí tam leze její bachůrek |
bachůrek ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|