| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
controll
|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 11:32 am Předmět: Svalovci a problémy s holkami |
|
|
Proc vetsina sportovcu z posiloven nemaji holku? Neumi to s nimi? Maji strach z odmitnuti? Maji nejake trauma? Nebo jsou natolik narcis ze holku nepotrebuji a vystaci si samy? Nerozumim tomu. Ja bych bez holky a bez denniho mrdu asi brzo umrel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
Proč? Snad se to nikoho nedotklo. Prostě normální otázka, která mě zajímá.
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 11:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 12:14 pm Předmět: |
|
|
controll nesmúť. Určite sa ti raz nejaký svalovec ozve a už nebudeš musieť zakladať 2 rovnaké témi.
|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 12:31 pm Předmět: |
|
|
barbar: ale já nesmutnim, já holku mám. Prostě je to jen obyčejná otázka, na nikoho neutočim, jen mi kamarád v hospodě řekl, že většina cvičenců v posilovně jsou latentní homosexuálové. Tak proto se ptám, proč většina kluků z posiloven nemá holku.
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 12:44 pm Předmět: |
|
|
V krčmách sú najlepší odborníci na všetko. Tak si bež sadnúť k svojmu kamarátovy a opýtaj sa radšej jeho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
| controll napsal: | | barbar: ale já nesmutnim, já holku mám. Prostě je to jen obyčejná otázka, na nikoho neutočim, jen mi kamarád v hospodě řekl, že většina cvičenců v posilovně jsou latentní homosexuálové. Tak proto se ptám, proč většina kluků z posiloven nemá holku. |
a ty by si bol rad keby neboli len latentni, ale rad by si pekneho svalovca? neboj, to pride _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 6:55 pm Předmět: |
|
|
a tobě to přijde divné, že homosexuálové nemají holku? _________________ Don't waste your time or time will waste you.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |