Zastavení růstu svalové hmoty - posouzení jídelníčku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zastavení růstu svalové hmoty - posouzení jídelníčku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zastavení růstu svalové hmoty - posouzení jídelníčku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cupis

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 4:48 pm    Předmět: Zastavení růstu svalové hmoty - posouzení jídelníčku Odpovědět s citátem

Zdravím,
po půl roce od zranění ramene se vracím k posilování a protože těžko nabírám a už pár měsíců předtím se růst zastavil, potřeboval bych poradit, zda je můj jídelníček v pořádku. Hlavně v tom, jestli nemám příliš mnoho sacharidů a málo bílkovin.
Předem vycházím z tohoto: max 2 g na kg váhy - u mě 150 g, počítáno ze všech zdrojů; 5 gramů sacharidů na kg, tj. 375 g (teď mám 75 kg)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snídaně: 100 g předem namočených vařených ovesných vloček + 1 banán

Svačina: 120 g pečiva z žitné mouky, zelenina 100 g

Oběd: 150 g vepřového, tresky nebo makrely + 100 g rýže, těstovin, nebo 450 g brambor

Před tréninkem: 3 celá vejce míchaná bez oleje + 100 g kukuřičné kaše nebo 100 g pohanky,

Po tréninku: 100 g kuřecích prs + 100g rýže nebo občas čočky, zelenina

Hodinu před spaním: 250 g tvarohu se lžičkou medu

Jinak mám docela aktivní režim: denně venku nachodím 3 hodiny a trénuji 4x týdně split, 1 hod.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Italský hřebec

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde presne je tam tech 150B? Vidim tam tak rekneme 90, zrejme tam podle nejakych tabulek pocitas rostlinne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Cupis

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže přidat na mase? Zbytek je OK?
Tom3

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Italský hřebec napsal:
Kde presne je tam tech 150B? Vidim tam tak rekneme 90, zrejme tam podle nejakych tabulek pocitas rostlinne?

a to jako nejsou bilkoviny nebo co
e: tuky tuky tuky!!

Naposledy upravil Tom3 dne út září 29, 2015 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chce to přidat bílkoviny na snídani a svačinu a ještě nějaké tuky obecně.
Cupis

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No právě s tou snídaní je docela problém, protože ráno vstanu v 6 hod. a musím 30 minut čekat potom, co si vezmu prášek na štítnou žlázu, snídám proto až ve vlaku a tam se mi moc s vejci smrdět nechce.
Poradili byste něco jiného než vejce k snídani a co za tuky - předpokládám, že nenasycené mastné kyseliny ke svačině přidat, aby to nebylo moc drahé?
Milda18

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si kup protein,ve výsledku je to mnohem výhodnější jak bílkoviny ze stravy když si přepočítáš 1g/cenu. Levný zdroje tuků: Slunečnicový semínka,řepkovej olej,strouhanej kokos a samozřejmě arašídový máslo
ryvaru

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cupis napsal:
snídám proto až ve vlaku a tam se mi moc s vejci smrdět nechce.

na lidi kašli když je to pro tebe prospěšný, oni to prostě vydrží (budou muset)... já kolikrát v buse smrděl s nějakým hovězím, vajčkama atd. a i když se lidi blbě tvářej, tak prostě jíst se musí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zastavení růstu svalové hmoty - posouzení jídelníčku
Rychle na stránku:

Přejdi na: