|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cupis
|
Zaslal: út září 29, 2015 4:48 pm Předmět: Zastavení růstu svalové hmoty - posouzení jídelníčku |
|
|
Zdravím,
po půl roce od zranění ramene se vracím k posilování a protože těžko nabírám a už pár měsíců předtím se růst zastavil, potřeboval bych poradit, zda je můj jídelníček v pořádku. Hlavně v tom, jestli nemám příliš mnoho sacharidů a málo bílkovin.
Předem vycházím z tohoto: max 2 g na kg váhy - u mě 150 g, počítáno ze všech zdrojů; 5 gramů sacharidů na kg, tj. 375 g (teď mám 75 kg)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snídaně: 100 g předem namočených vařených ovesných vloček + 1 banán
Svačina: 120 g pečiva z žitné mouky, zelenina 100 g
Oběd: 150 g vepřového, tresky nebo makrely + 100 g rýže, těstovin, nebo 450 g brambor
Před tréninkem: 3 celá vejce míchaná bez oleje + 100 g kukuřičné kaše nebo 100 g pohanky,
Po tréninku: 100 g kuřecích prs + 100g rýže nebo občas čočky, zelenina
Hodinu před spaním: 250 g tvarohu se lžičkou medu
Jinak mám docela aktivní režim: denně venku nachodím 3 hodiny a trénuji 4x týdně split, 1 hod.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Italský hřebec

|
Zaslal: út září 29, 2015 5:26 pm Předmět: |
|
|
Kde presne je tam tech 150B? Vidim tam tak rekneme 90, zrejme tam podle nejakych tabulek pocitas rostlinne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Cupis
|
Zaslal: út září 29, 2015 5:33 pm Předmět: |
|
|
Takže přidat na mase? Zbytek je OK?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út září 29, 2015 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Italský hřebec napsal: | | Kde presne je tam tech 150B? Vidim tam tak rekneme 90, zrejme tam podle nejakych tabulek pocitas rostlinne? |
a to jako nejsou bilkoviny nebo co
e: tuky tuky tuky!! _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Naposledy upravil Tom3 dne út září 29, 2015 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út září 29, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
Chce to přidat bílkoviny na snídani a svačinu a ještě nějaké tuky obecně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cupis
|
Zaslal: út září 29, 2015 6:05 pm Předmět: |
|
|
No právě s tou snídaní je docela problém, protože ráno vstanu v 6 hod. a musím 30 minut čekat potom, co si vezmu prášek na štítnou žlázu, snídám proto až ve vlaku a tam se mi moc s vejci smrdět nechce.
Poradili byste něco jiného než vejce k snídani a co za tuky - předpokládám, že nenasycené mastné kyseliny ke svačině přidat, aby to nebylo moc drahé?
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
Zaslal: út září 29, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
Tak si kup protein,ve výsledku je to mnohem výhodnější jak bílkoviny ze stravy když si přepočítáš 1g/cenu. Levný zdroje tuků: Slunečnicový semínka,řepkovej olej,strouhanej kokos a samozřejmě arašídový máslo
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út září 29, 2015 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Cupis napsal: | | snídám proto až ve vlaku a tam se mi moc s vejci smrdět nechce. |
na lidi kašli když je to pro tebe prospěšný, oni to prostě vydrží (budou muset)... já kolikrát v buse smrděl s nějakým hovězím, vajčkama atd. a i když se lidi blbě tvářej, tak prostě jíst se musí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|