|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 1:45 pm Předmět: Krevní skupina A |
|
|
Ahoj,je tu někdo s krevní skupinou A,kdo má dobré výsledky s masovou stravou?
Jsem A-čko a když jsem na cca týden vyřadil maso a mléko,tak jsem se cítil lépe,únava se nedostavovala tak rychle,prostě měl jsem více energie.Bílkoviny jsem čerpal především ze sójového masa a tofu,o kterém se toho bohužel moc dobrého nepíše.
Děkuji Robert
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 1:50 pm Předmět: |
|
|
Strava podle krevních skupin nemá žádný vědecky podložený základ.
To, že se někdo při vyřazení určitých potravin cítí lépe, je pro toho dotyčného samozřejmě dobře, ale je to náhoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 2:26 pm Předmět: |
|
|
Muzu to byt treba ja?
Jsem fesak od prirody a porad na sobe makam _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 2:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Muzu to byt treba ja?
Jsem fesak od prirody a porad na sobe makam |
Fakt jsi A-čko? Ještě přemýšlím,že bych si nechal udělat nějaké vyšetření na intoleranci potravin.Co se alergií týče,tak mám silnou na roztoče a lehké astma.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 2:53 pm Předmět: |
|
|
Sice jsem Ačkař, ale měl jsem za to, že hovězí ve větším množství nedělá dobře nikomu  nejvíc mi asi sedí ryby (losos). Akorát čerstvýho u nás nekoupím a taky je dost drahej na každodenní výkrm _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 2:58 pm Předmět: |
|
|
Definuj dobré výsledky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 3:33 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Definuj dobré výsledky. |
Budování čisté svalové hmoty,zvyšování síly,vytrvalosti.Průběžně cvičím od cca 16let a při 177/89 mám dřep cca85 kg,BP 90kg,MT90kg,prostě bída.Při jídelníčku s cca 190g B,220g S a 70g tuku se mi hubnout moc nedařilo,v podstatě pořád tápám.Někde se píše sacharidy po cvičení ano,někde že ne... Když jsem zkošel stravu a cvičení podle knížky MUŽ 2.0,kde se jí 3 jídla během 8h,potom půst a sacharidy jenom po tréninku,tak jsem se dostal na 83kg a síla šla lehce nahoru.Ale bylo mi zase "proti srsti" když jsem jel ráno na kole do práce nalačno cca 16km a po tom jsem jedl až po 5ti hodinách...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 3:46 pm Předmět: |
|
|
Treba nemas spatnej jidelnicek ale jenom na hovno teening
A na to bych si vsadil spis! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 3:51 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim ze si linej drit a cvicis jak holka  (bez urazky holky :D ) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Naposledy upravil Tom3 dne ne prosinec 27, 2015 3:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 3:52 pm Předmět: |
|
|
vážně máš bench a mrtvolu stejnou maximálku? a lepší bench než dřep?  buď máš velice zajímavou genetiku, nebo cvičíš špatně (lépe řečeno na hovno  )
a to jestli maso jíst nebo ne je spíš osobní, než že by to bylo podle nějakých skupin... pokud ti maso nesedí, tak ho jez míň, nebo v krajní mezi nejez vůbec (případně jestli ti vadí určitý druh tak ho dej pryč)
jinak táta je taky Áčko a jí maso úplně v pohodě a určitě mu prospívá
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo06
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Ja myslim ze si linej drit a cvicis jak holka (bez urazky holky :D ) |
Línej dřít fakt nejsem,spíš je otázka,jak hodně do selhání...Většinou se píše,stimulujte svaly,ale neničte je,na F-sportu píšou "pumping" že je ta správná cesta...Pravda je,že tento rok jsem tolik "nedřel",doktoři zakázali kvůli utrženému malíčku
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
Přestaň se o sebe bát a začni své tělo víc poslouchat. Samo ti řekne, co je pro něj dobré a co mu nevyhovuje. Kila na čince nejsou důležitá, důležitější je pocit z tréninku a psychické nastavení.
Každý jsme jiný a každému vyhovuje trochu jiné složení potravy, ale i tréninku, odpočinku a všeho. Začni si hledat svou cestu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|