Protein+malta VS sachariďák(gainer)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Protein+malta VS sachariďák(gainer)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Protein+malta VS sachariďák(gainer)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Která z variant je vhodnější k nabrání?
Protein + maltodextrin
83%
 83%  [ 5 ]
Gainer
16%
 16%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 6

Autor Zpráva
Mr.Question

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2016 6:23 pm    Předmět: Protein+malta VS sachariďák(gainer) Odpovědět s citátem

Dobrý večer/ahoj,

chci se na vás všechny obrátit s dotazem, která z variant je lepší.

Jsem hubený ektomorf, jídelníček už jsem si vyladil a propočítal, ale chci k nabrání využít i pomoc doplňků stravy. Již jsem tu něco přečetl, ale chtěl bych jasnou odpověď, je lepší/vhodnější k nabrání - čehokoliv, cílem je, abych nebyl kost a kůže (chci nabrat váhu a celkově se zvětšit - samozřejmě několikrát týdně cvičím) zakoupit protein s maltodextrinem a míchat si to a nebo pořídit gainer?

Jedná se mi hlavně o to, zda při použití proteinu s maltodextrinem nepřijdu o něco ze složení gainerů, co pomáhá k přibírání.

Pro příklad jsem si vybral:

(Protein + malta)
obchod.ronnie.cz/s-1879-100-whey-protein-professional.html + obchod.ronnie.cz/s-3142-maltox-100-maltodextrin-eu.html (nemůžu vložit odkaz, tak je to lehce zkomolené)

a nebo vybrat gainer - například mutant mass ?

Hlasujte, prosím, v anketě :-)

Děkuji moc za odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2016 10:39 pm    Předmět: Re: Protein+malta VS sachariďák(gainer) Odpovědět s citátem

Jak už na tomhle foru bylo tisíckrát řečeno, a pokud jsi si ho pročítal, tak jsi si to i tisíckrát přečetl, doplňky stravy jsou jen doplňky a vliv na výkony mají, no, doplňkové.
Dej si co chceš. A podle pravidla pro ektomorfy, sežer toho tolik, že ti začne růst pupek. Až ti začne růst pupek, jíš dostatečně a měl bys ubrat. Pokud ti neroste pupek, jíš málo. Jak splácáš gainer a ostatní doplňky nemá na tvé přibírání velký vliv. Tady platí, kalorie jako kalorie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SnakeSoft

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi bych to nijak výrazně neřešil. Cenově vyjde líp protein+malta a chuťově gainer. Kvalitativně je to v podstatě to stejné, jen proteinem a maltou si můžeš měnit poměr. Pro nabrání je ale lepší častěji, případně více jíst, než do sebe cpát gainer. Ten bych zařadil jen po tréninku, případně před ...

Rychle na stránku:

Přejdi na: