|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MW
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 9:14 pm Předmět: POMOC v před závodní DIETĚ |
|
|
Zdravim, potřeboval bych pomoci s dietou. Mám cca 10 týdnů do prvních závodů (physique) a chtěl bych se zeptat jestli mohu nasadit takovou dietu po celou dobu až do závodů. Moje váha je 86kg.
Calories 3000
B 220
S 100
T 55
Jídlo: vajíčka, maso, rýže, zelenina a na noc tvaroh
Suplementy: protein, bcaa, glutamin, vitaminy, atd.
Nebo je lepší mít třeba více sacharidů a jednou za čas tam dát kopanec s minimum sachru.
Děkuji za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 9:35 pm Předmět: |
|
|
Tebou udávané hodnoty živin rozhodně nejsou 3000 kcal.
Je to bez jakéhokoliv hlubšího nápadu, nelze celou dietu odjet na stejném příjmu živin.
|
|
| nahoru |
|
 |
MW
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 10:41 pm Předmět: |
|
|
Je to přibližně, přesně mi to dneska udělalo 3050 calories. Takže doporučení je takové, snížit sacharidy třeba o 100g co jsem měl v objemu a měsíc před zavody dát sacharidové vlny?? Nebo tam hodit těch cca 3000 calories
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 11:42 pm Předmět: |
|
|
Jak ses mohl dostat do závodních objemů, když nemáš zmáklý základní principy?
Všechno tu je, stačí hledat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 5:17 am Předmět: |
|
|
http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html
Jako nastin je to obre,poikud umis trojclenku,snadno si to predelas na jakoukoliv vahu
Mas tosnadnejsiv tomze mas do pisene napsane,co ktery den snist _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá leden 22, 2016 7:59 am Předmět: |
|
|
Obrat se na nekoho, kdo ma s pripravou na zavody nejake zkusenosti, nevim jestli je rozumne se na poprve chystat sam.
|
|
| nahoru |
|
 |
MW
|
Zaslal: pá leden 22, 2016 8:01 am Předmět: |
|
|
V objemu jsem mel trochu jine hodnoty, delalo mi to kolem 5500 calorii, jenom jsem chtel vědět jestli to má cenu hnedka o tolik to snizit a drzet to do závodů... jestli neztratim svalovou hmotu, atd. .. no proste co to se mnou udělá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|