Arašídové máslo

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arašídové máslo  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Arašídové máslo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chadzi

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 9:50 pm    Předmět: Arašídové máslo Odpovědět s citátem

Lidi, dělali jste někdo domácí arašídové máslo? Dneska jsem ho chtěl udělat, tak jsem si na zkoušku koupil ty nejlevnější arašídy (cca 35kč za 500g) a ono ne a ne se to udělat... Už to bylo umixované v té fázi, kdy by arašídy měly pustit zbytek oleje a mělo by být hotovo, jenže se to dál nehlo ani po delší době. Je možné, že ty nejlevnější arašídy jsou prostě na ho*no a mají toho oleje v sobě málo? Mixérem to není...známí mají ten samý a dělají v něm arašídové i mandlové máslo běžně...akorát mi nějak neodpovídají.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sprajt

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 11:00 pm    Předmět: Arašídové máslo Odpovědět s citátem

Zkus to dělat po menších dávkách, tak okolo 100g a mělo by to jít. Jakmile to začne pouštět olej tak je to docela záhul pro ten mixer. Taky ho běžně dělám z levných arašídů a v klidu
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzkouším. Teď jsem zkoušel najednou cca 250g.
Ander

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2016 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu se zeptat, jaký používáte mixér/food processor? Nebo alespoň jaký má výkon?
Přírodní arašídový krém So Good! Peanut Butter | Fitness Authority
Skvělý přírodní arašídový krém vyrobený z pražených arašídů drcením či rozmělněním.
249 Kč

Rychle na stránku:

Přejdi na: