Jídelníček na přibrání hmotnosti ( samozdřejmě ne tuků) :D

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček na přibrání hmotnosti ( samozdřejmě ne tuků) :D  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček na přibrání hmotnosti ( samozdřejmě ne tuků) :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nedynedy

PříspěvekZaslal: ne únor 14, 2016 12:35 pm    Předmět: Jídelníček na přibrání hmotnosti ( samozdřejmě ne tuků) :D Odpovědět s citátem

Dobrý den. Je mi 20 let. Měřím 178 cm a vážím 63 kg. Potřeboval bych poradit ohledně jídelníčku. Můj cíl je mít o kolo 75 kilo. Hrál sem celý život fotbal (7x týdně trénink + zápas, ale zdraví mi nedovolilo v tom pokračovat a tak teď už hraji pouze rekreačně 1x týdně trénink+zápas). Také začínám s posilováním - domácím. Mám 2x20 kilo jednoručky a zbytek s vlastní váhou. Začal sem si něco zjišťovat ohledně stravy..co jíst a co zase ne, ale nemám v tom úplně jasno. Nejlepší a nejjednoduší by pro mě bylo vytvořit jídelníček přímo pro mě. Můžu vám pouze napsat potraviny, které běžně konzumuji - Ovesné vločky, kučecí maso, těstoviny, rýži, vajíčka, banány, jablka, pomeranče, kukuřičné plátky, celozrné chlebíčky, plnotučný tvaroh, brokolici, konzervované fazole, zakoupil sem si PROM-IN ESSENTIAL BCAA SYNERGY 550G a protein PROM-IN ESSENTIAL BCAA SYNERGY 550G. BCAA si dávám vždy dávku těsně před posilováním nebo fotbalovým tréninkem či zápasem a druhou dávku popíjím již během tréninku. Protein si dávám vždy hned po posilování nebo tréninku + banán nebo pomeranč. Protein si také dávám každý den před spaním ať je to ve dni tréninku nebo volna. Potřeboval bych poradit kolik čeho mám jíst denně, jaké potraviny konzumovat, jaké ne a tak podobně, pokud by to nebyl problém.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček na přibrání hmotnosti ( samozdřejmě ne tuků) :D
Rychle na stránku:

Přejdi na: