|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Garaznik
|
Zaslal: út listopad 25, 2014 3:53 pm Předmět: Co na večeři? |
|
|
Ahoj panove...zacal jsem chodil na kondicni box a trochu me trapi otazka, co si dat na veceri. Lekce jsou vecer v 19:30 a kdyz jsem povecerel pecivo se sunkou, tak mi to pak v brise vadilo..bez vecere urcite nevydrzim do pul osme...
|
|
nahoru |
|
|
| | |
cipinek
|
Zaslal: út listopad 25, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Garaznik
|
Zaslal: út listopad 25, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
To vubec neni o ranach do bricha, ale o tom, ze behem treninku se clovek hodne hybe, tak se to v zaludku mele.
|
|
nahoru |
|
|
DolceGusto
|
Zaslal: út listopad 25, 2014 4:58 pm Předmět: Re: Co na večeři? |
|
|
Garaznik napsal: | bez vecere urcite nevydrzim do pul osme... |
ne? a co by se stalo, rozlozil by ses? proste si dej nejakou vetsi svacinu a veceri si holt das az po treninku..
|
|
nahoru |
|
|
Riku
|
Zaslal: út listopad 25, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Garaznik
|
Zaslal: út listopad 25, 2014 8:28 pm Předmět: Re: Co na večeři? |
|
|
DolceGusto napsal: | Garaznik napsal: | bez vecere urcite nevydrzim do pul osme... |
ne? a co by se stalo, rozlozil by ses? proste si dej nejakou vetsi svacinu a veceri si holt das az po treninku.. |
Tak bez jidla clovek nema moc energie...
Po treninku se mi moc veceret nechce, koncim v 9 vecer, doma jsem v cca 21:45 a do hodiny spim...
Jinak bezne jim kolem 18h.
|
|
nahoru |
|
|
kaplii
|
|
nahoru |
|
|
migo
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
Meso, meso, meso, jak jiz objevil Jurgen. A kdyz nechutna, tak tvaroh s mlekem. K tomu trochu sacharidu jako je ryze, pecivo, nebo do tvaru cukr. Nebal bych se toho. Sam si dam maso a vino .
|
|
nahoru |
|
|
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 9:22 pm Předmět: Re: Co na večeři? |
|
|
Garaznik napsal: | DolceGusto napsal: | Garaznik napsal: | bez vecere urcite nevydrzim do pul osme... |
ne? a co by se stalo, rozlozil by ses? proste si dej nejakou vetsi svacinu a veceri si holt das az po treninku.. |
Tak bez jidla clovek nema moc energie...
Po treninku se mi moc veceret nechce, koncim v 9 vecer, doma jsem v cca 21:45 a do hodiny spim...
Jinak bezne jim kolem 18h. |
Čudoval by si sa, to čo zješ bezprostredne pred tým tréningom sa na energii prejaví podľa mňa skôr negatívne. Normálne si daj kvázi olovrant okolo 3tej-4tej a potom sa po tréningu poriadne nacháluj. Vždy to tak robím.
|
|
nahoru |
|
|
Gabro
|
Zaslal: so březen 14, 2015 11:30 am Předmět: |
|
|
Měla jsem podobný problém, chodím už rok půl na kickbox... Před tréninkem si dám protein a třeba banán (skvěle zasytí a přitom nemám problém s ránami ani pohybem) a po tréninku si udělám na večer vařenou zeleninu s nějakou bílkovinou
|
|
nahoru |
|
|
Misa555
|
Zaslal: pá září 22, 2017 10:11 am Předmět: |
|
|
banány nejsou špatný nápad
|
|
nahoru |
|
|
Trubens
|
Zaslal: pá září 22, 2017 10:23 am Předmět: |
|
|
Gabro napsal: | Měla jsem podobný problém, chodím už rok půl na kickbox... Před tréninkem si dám protein a třeba banán (skvěle zasytí a přitom nemám problém s ránami ani pohybem) a po tréninku si udělám na večer vařenou zeleninu s nějakou bílkovinou |
Banan s proteinom skvele zasyti? Na hodinu ?
Mna 100g sacharidov, 25g bielkovin a 40g tuku zasyti na hodinu a pol... Je sice pravda ze sa jedna o rychlo stravitelne fermentovane jedlo rastlinneho povodu (po nom nasleduje zivocisne jedlo), ale napisat ze banan s proteinom skvele zasyti... KOHO ? 3 rocne decko ???
Alebo mame diametralne odlisne pochopenie pojmu "skvele zasyti", pricom to tvoje pochopenie tohto pojmu je zjavne nepochopenim...
|
|
nahoru |
|
|
Trubens
|
Zaslal: pá září 22, 2017 10:29 am Předmět: |
|
|
Misa555 napsal: | banány nejsou špatný nápad |
Banany = sacharidy. Prakticky bez bielkovin a tukov. To je skvely napad ? Myslim, ze su ovela lepsie moznosti. Ale dotycny jenurcite typ, ktory sa s jedlom nechce "babrat". Vyroba mojich fermentovanych potravin je pracna a trva 4-5 dni. Ale to co z toho vznikne, to je luxus. A su v tom ako sacharidy, tak bielkoviny a tuky. K tomu betaglukany, mct tuky, draslik, horcik, meď .... A PROBIOTIKA.
Lenze ako pisem, v tomto pripade to bude nic platne, ludia uz v drvivej väcsine j*bu na alchymiu v kuchyni, na tradicne spracovanie a skvalitnovanie/vylepsovanie surovin...
|
|
nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|