|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
matty
|
Zaslal: so únor 13, 2016 5:26 pm Předmět: Málo jídla nebo špatná skladba ? |
|
|
Ahoj všichni, rád bych Vás požádal o radu při hubnutí.
Nějak mi to nejde, praktikuji jídelníček, který s lehčíma obměnama držím od 4.ledna. první měsíc to šlo, sundal jsem cca 5 kg, ale teď stojím a nehýbe se to jak bych si představoval.Vlastně skoro vůbec. Je mi 43 let, 187 cm, +-120 kg. Jsem bývalý amaterský vzpěrač nějaké svaly mám, ale momentálně nemohu cvičit. zde je jídelníček nevím kde dělám chybu ? www.kaloricketabulky.cz/jidelnicek/40514dc7af0b3730b87ccb99b5ad690a/
Pokud by byl někdo tak laskavý a mrknul mi na to budu mu velice vděčný.
p.s jsem celoživotní dietář, takže mám slušně zhuntovaný metabolismus.
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Milda18
|
Zaslal: so únor 13, 2016 6:12 pm Předmět: |
|
|
Na tvou váhu šíleně malej kalorickej příjem..takže sis nejspíš zpomalil metabolismus
|
|
| nahoru |
|
 |
matty
|
Zaslal: so únor 13, 2016 6:26 pm Předmět: |
|
|
Tak já už nevím co jist a navíc nemám hlad.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so únor 13, 2016 7:28 pm Předmět: |
|
|
| matty napsal: | | Tak já už nevím co jist a navíc nemám hlad. |
Ahoj, drzis tech 10000kj, nebo tech 6500? Delas nejakou aerobku? Chuzi, kolo?
|
|
| nahoru |
|
 |
matty
|
Zaslal: so únor 13, 2016 7:39 pm Předmět: |
|
|
No spočítal jsem bazal na na 2500 kcal tedy dle tabulek na netu a jim jak mám hlad.
Momentálně z pracovních a zdravotnich důvodu necvicim. Chodil jsem,ale mám dlouhodobě problémy s podkolenimi vazy. Pohyb skoro žádný maximálně nachozeno denně cca 4000 - 5000 kroku.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so únor 13, 2016 8:06 pm Předmět: |
|
|
| matty napsal: | No spočítal jsem bazal na na 2500 kcal tedy dle tabulek na netu a jim jak mám hlad.
Momentálně z pracovních a zdravotnich důvodu necvicim. Chodil jsem,ale mám dlouhodobě problémy s podkolenimi vazy. Pohyb skoro žádném maximálně nachozeno denně cca 4000 - 5000 kroku. |
Ja tam vidim, ze se malokdy na 2500 dostanes. Pokud nesportujes, nebal bych se jit na 2000 kcl. Udelal bych ty jidla pestrejsi, pecivo bych daval co nejmin, chybi mi tam zakysane mlecne vyrobky a ovoce tam taky moc neni. Agave sirup bych vyhodil. Soustredil bych se na mene energeticka jidla, z ovoce to jsou treba bobulovite druhy, zarazoval bych casto brambory. Treba takto: snidane ovesna kase s mandlemi a skorici, svacina pomeranc, obed kralik, zeli, brambory, svacina kefir, vecere kureci platek, ryze, salat, dodrzoval bych urcite pravidelnost
|
|
| nahoru |
|
 |
matty
|
Zaslal: so únor 13, 2016 10:02 pm Předmět: |
|
|
Díky. No mléčné produkty dávám, tenhler týden tedy ne jinak pravidelně každý den kolem 17 h káva a jogurt Milko.Pečiva taky moc jejím jeden plátek žitného chleba na svacinu a jeden kus občas večer.
V čem tedy vidíš problém, malo jídla ?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne únor 14, 2016 7:43 am Předmět: |
|
|
Nekdy jis jen 6000 kj, coz je malo, dalsi dny to treba stoji uplne za prd, vecere dva platky sunky, dva platky syru a vino, to neni vecere prece, na obed omeletu, zadne sacharidy nic, k tomu kebab, to taky neni zadn hitparada,sama sunka a syr, zadne ryby, malo ovoce, takze tech chyb tam bude vic, alespon ja bych to tak videl.Pomer makronutrientu taky moc neresis se mi zda.
|
|
| nahoru |
|
 |
matty
|
Zaslal: ne únor 14, 2016 10:15 am Předmět: |
|
|
No s tím kebabem a vínem to byl trošku volnější večer.
Ryby jíst nemůžu tak toho moc nezbývá. Podvědomě se snažím jíst málo a na večer tuplem, proto jen šunka a sýr a kus celozrného pečiva. pořád nevím jak to mám nastavit koli čeho za den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Souča

|
Zaslal: ne únor 14, 2016 10:54 am Předmět: |
|
|
Píšeš, že nevíš co jíst - já sám teď hubnu a jsem úplnej začátečník, nicméně takhle jsem to udělal já (taky jsem neměl páru co dělat): vypsal jsem si jen základní potraviny, které mi nevadí, hodí se do zdravého jídeláku a dají se koupit v nebližším obchodě (abych měl co nejmíň starostí s nákupem), tj: rýže, brambory, těstoviny, kuřecí prsa, hovězí mleté, vepřové steaky, tuňák, okurky, rajčata, banány, jablka, bílý jogurt, tvaroh, cottage, eidam, šunka, vejce a vločky.
Prostě žádná věda, jen základní potraviny no a z nich jsem namíchal 5-6 jídel... dvě typicky maso+příloha+zelenia, dvě svačiny (vejce+ovoce+zelenina nebo tvaroh+ovoce nebo cottage+ovoce nebo eidam+ovoce+zelenina) a pak snídani a tvaroh na noc.
Pak to jen stačí volně navázat na denní režim, ale nemá cenu to hrotit... ale prostě založ to na základních principech a základních potravinách a díky tomu s tim strávíš co nejmíň času, nemá cenu bejt otrok jídla, jen to chce si nad tim na chvíli sednout hned ze začátku.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne únor 14, 2016 12:36 pm Předmět: |
|
|
| matty napsal: | No s tím kebabem a vínem to byl trošku volnější večer.
Ryby jíst nemůžu tak toho moc nezbývá. Podvědomě se snažím jíst málo a na večer tuplem, proto jen šunka a sýr a kus celozrného pečiva. pořád nevím jak to mám nastavit koli čeho za den. |
Pokud nevis co a jak jist, nezbyva ti nic jineho, nez studovat, nebo sverit se do rukou odbornika.
|
|
| nahoru |
|
 |
matty
|
Zaslal: ne únor 14, 2016 5:58 pm Předmět: |
|
|
No myslel jsem , že zde jsou odborníci a někdo mi poradí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne únor 14, 2016 6:11 pm Předmět: |
|
|
Každýmu to funguje jinak, ale musíš to nějakou dobu udržet a pak si říct, ok jel jsem takhle 2 týdny, fungovalo to? Ne? Snížit příjem, přidat pohyb, případně pohnout s tukama nahoru a dát míň sacharidů nebo naopak, nedojídat kalorický příjem večer, nepřijímat moc sacharidů na večer atd... S tím, že se nemůžeš moc hýbat tj naprd, tělo není blbý a zpomalí se Ti metabolismus. Určitě by sis navečer mohl udělat nějaký kliky nebo nějaký podobný ptákoviny. Držím palce _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
matty
|
Zaslal: st únor 17, 2016 1:55 pm Předmět: |
|
|
Hýbat se moc nemůžu, ale stravou by to mělo jít taky ne ? jenže mě to teď nějak stojí a ne ane se to hnout. Nevím zda přidat sachry nebo tuky a v jakým množství ?
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: st únor 17, 2016 7:41 pm Předmět: |
|
|
5-6 mensich jidel denne v kazdem jidle bilkoviny+sachry+tuky tak aby vice mene byly porce rovnomerne po cely den ...aby obsahovaly potraviny ktere ti tu uz par lidi napsalo pripravit si je tak aby ti to chutnalo a nemusis nic pocitat pokud nebudes hubnout pridat pohybu/ zmensit porce ......vzdyt to neni zadna veda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|