Jak dávkovat (kombinovat) BCAA s proteinem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak dávkovat (kombinovat) BCAA s proteinem  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak dávkovat (kombinovat) BCAA s proteinem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilakus

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 9:39 am    Předmět: Jak dávkovat (kombinovat) BCAA s proteinem Odpovědět s citátem

Do této chvíle jsem bral vždy ihned po tréninku protein. Ten jsem si pak dával ještě ráno okamžitě po probuzení (ráno jsem línej vstát a jít si hned udělat snídani) a pak jsem si dával protein ještě během dne na doplnění bílkovin.

Nyní bych chtěl zařadit i BCAA, ale jak to zkombinovat s proteinem? BCAA se doporučuje brát okamžitě po tréningu a nebo před koncem tréninku. Ve fitku mi trvá trénink cca 50 minut, takže bych zřejmě už po 30 mnutách vzal BCAA, akorát že ten protein si po tréninku mám pak dát taktéž?

BCAA se rovněž bere ráno na lačno ihned po probuzení, ale je normální brát BCAA + protein hned ráno, jak jsem zvyklý? Ptám se proto, aby to nebyly zbytečně vyhozený love :)
Díky za radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FilipF

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dáváš zbytečně moc proteinu, měl bys přijímat bílkoviny především z kvalitní stravy, jinak bcáčka stačí jenom před tréninkem, jindy je to zbytečný, kort když trénuješ jenom 50 minut.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BCAA nechat profíkům. Pro tebe to jsou jen vyhozené peníze. A je jedno, kdy si je vezmeš.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak dávkovat (kombinovat) BCAA s proteinem
Rychle na stránku:

Přejdi na: