|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZDachau

|
Zaslal: st únor 24, 2016 11:40 pm Předmět: Jiné jídlo před spaním než tvaroh? |
|
|
Jaké jídlo jíte poslední před spaním? Když pominu nějaký "noční protein", kde je hlavně micelární kasein, co je vhodné i kromě tvarohu? Ne, že bych měl problém s jeho trávením nebo tak, ale přijde mi, že je to pro tělo hrozná nálož jídla, se kterou se v noci musí vypořádat. Přijde mi, že se mi i ráno lépe vstává, když si tvaroh předcházející večer nedám. Takže jaká je jiná varianta, kterou máte vyzkoušenou?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: čt únor 25, 2016 12:18 am Předmět: |
|
|
Steak, hranolky, volské oko a pivo. Teď jsem to vyzkoušel a funguje to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt únor 25, 2016 7:53 am Předmět: Re: Jiné jídlo před spaním než tvaroh? |
|
|
| ZDachau napsal: | | Jaké jídlo jíte poslední před spaním? Když pominu nějaký "noční protein", kde je hlavně micelární kasein, co je vhodné i kromě tvarohu? Ne, že bych měl problém s jeho trávením nebo tak, ale přijde mi, že je to pro tělo hrozná nálož jídla, se kterou se v noci musí vypořádat. Přijde mi, že se mi i ráno lépe vstává, když si tvaroh předcházející večer nedám. Takže jaká je jiná varianta, kterou máte vyzkoušenou? |
Více méně jsi si odpověděl. Nech žaludek přes noc odpočívat.
|
|
| nahoru |
|
 |
mutagenn

|
Zaslal: čt únor 25, 2016 8:51 am Předmět: |
|
|
Když se před spaním nenajím tak prostě neusnu!Každý to má jinak!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt únor 25, 2016 9:09 am Předmět: |
|
|
| mutagenn napsal: | | Když se před spaním nenajím tak prostě neusnu!Každý to má jinak! |
Ty to máš kvůli psychické stránce, že bys bez jídla v noci ztratil svale
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: čt únor 25, 2016 9:09 am Předmět: Re: Jiné jídlo před spaním než tvaroh? |
|
|
| ZDachau napsal: | | Jaké jídlo jíte poslední před spaním? Když pominu nějaký "noční protein", kde je hlavně micelární kasein, co je vhodné i kromě tvarohu? Ne, že bych měl problém s jeho trávením nebo tak, ale přijde mi, že je to pro tělo hrozná nálož jídla, se kterou se v noci musí vypořádat. Přijde mi, že se mi i ráno lépe vstává, když si tvaroh předcházející večer nedám. Takže jaká je jiná varianta, kterou máte vyzkoušenou? |
Co je vhodné, na to si víceméně musíš přijít sám. Když večer nedáš nic a ráno se cítíš lepé, tak bych u toho klidně zůstal. Strach z toho, že když na noc nedáš nějaké "dlohovstřebatelné" bílkoviny, tak to neporoste, je zcela neoprávněný 1) Bílkoviny jsou extrémně přeceňovné a 2) lepší službu udělá správné rozložení kalorií (makroživin) po celý den.
Ale jak píše mutagen, já kdybych se na noc nenajedl, tak neusnu. Občas se i v noci vzbudím s takovým hladem, že si musím jít něco dát, nebo klidně i uvařit _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
ZDachau

|
Zaslal: pá únor 26, 2016 9:40 am Předmět: |
|
|
Asi je lepší nechat zažívání odpočívat, ale zase mám problém jako mutagenn, čili neusnu , když mám hlad. Nehledě na to, že mi těch pěkných 25g bílkovin bude v tréninkovém dnu scházet. Musím to hold víc rozprostřít během dne do oběda, sváči a večeře a načasovat tak, abych neměl hlad. To snad půjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|