Jiné jídlo před spaním než tvaroh?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jiné jídlo před spaním než tvaroh?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jiné jídlo před spaním než tvaroh?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZDachau

PříspěvekZaslal: st únor 24, 2016 11:40 pm    Předmět: Jiné jídlo před spaním než tvaroh? Odpovědět s citátem

Jaké jídlo jíte poslední před spaním? Když pominu nějaký "noční protein", kde je hlavně micelární kasein, co je vhodné i kromě tvarohu? Ne, že bych měl problém s jeho trávením nebo tak, ale přijde mi, že je to pro tělo hrozná nálož jídla, se kterou se v noci musí vypořádat. Přijde mi, že se mi i ráno lépe vstává, když si tvaroh předcházející večer nedám. Takže jaká je jiná varianta, kterou máte vyzkoušenou?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Steak, hranolky, volské oko a pivo. Teď jsem to vyzkoušel a funguje to.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 7:53 am    Předmět: Re: Jiné jídlo před spaním než tvaroh? Odpovědět s citátem

ZDachau napsal:
Jaké jídlo jíte poslední před spaním? Když pominu nějaký "noční protein", kde je hlavně micelární kasein, co je vhodné i kromě tvarohu? Ne, že bych měl problém s jeho trávením nebo tak, ale přijde mi, že je to pro tělo hrozná nálož jídla, se kterou se v noci musí vypořádat. Přijde mi, že se mi i ráno lépe vstává, když si tvaroh předcházející večer nedám. Takže jaká je jiná varianta, kterou máte vyzkoušenou?

Více méně jsi si odpověděl. Nech žaludek přes noc odpočívat.
mutagenn

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se před spaním nenajím tak prostě neusnu!Každý to má jinak!
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mutagenn napsal:
Když se před spaním nenajím tak prostě neusnu!Každý to má jinak!

Ty to máš kvůli psychické stránce, že bys bez jídla v noci ztratil svale
Blackoff

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 9:09 am    Předmět: Re: Jiné jídlo před spaním než tvaroh? Odpovědět s citátem

ZDachau napsal:

Co je vhodné, na to si víceméně musíš přijít sám. Když večer nedáš nic a ráno se cítíš lepé, tak bych u toho klidně zůstal. Strach z toho, že když na noc nedáš nějaké "dlohovstřebatelné" bílkoviny, tak to neporoste, je zcela neoprávněný 1) Bílkoviny jsou extrémně přeceňovné a 2) lepší službu udělá správné rozložení kalorií (makroživin) po celý den.

Ale jak píše mutagen, já kdybych se na noc nenajedl, tak neusnu. Občas se i v noci vzbudím s takovým hladem, že si musím jít něco dát, nebo klidně i uvařit
ZDachau

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2016 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi je lepší nechat zažívání odpočívat, ale zase mám problém jako mutagenn, čili neusnu , když mám hlad. Nehledě na to, že mi těch pěkných 25g bílkovin bude v tréninkovém dnu scházet. Musím to hold víc rozprostřít během dne do oběda, sváči a večeře a načasovat tak, abych neměl hlad. To snad půjde.

Rychle na stránku:

Přejdi na: