|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Endo
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 6:37 am Předmět: Legálny doplnok na šľachy, žily, cievy. |
|
|
Zdravim vás.
Existuje nejaký doplnok, na regeneráciu šliach, žíl či ciev?
Už cca pol roka sa mi držia nejaké doznievajúce účinky predtým poranených achilovkiek a zápalu v nich. Divné pnutie svalov a pocit akoby sťahovania a tuhnutia v oblasti lýtok a kolien. Pre info: ortopéd, neurológ, chirurg, krvné testy, endokrinológ, RTG, USG - podľa všetkých je všetko fajn. Krémy a gély- bez efektu. Rôzne lieky taktiež, akurát pri užívaní wobenzymu to bolo o niečo lepšie ale po vysadení znova horšie.
Nejaké tipy? Dik moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dave1913

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 7:07 am Předmět: |
|
|
Myslím, že by k tomu mohl pomoci MSM. _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 10:28 am Předmět: |
|
|
arginin. Sice ti nezregeneruje žíly (nevím, jestli něco takového vůbec existuje. Pokud by existovalo, určitě bychom viděli v TV spoustu reklam), ale pomůže ti uvolnit fascie.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 10:34 am Předmět: |
|
|
A to půjde taky do prutu, ne? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 10:47 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | A to půjde taky do prutu, ne? |
Ne, jak dle fyzioterapeuta který mi to doporučil, tak dle vlastní zkušenosti. Budeš si muset i nadále kupovat viagru
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 7:49 pm Předmět: |
|
|
Doplňky stravy s toutou látkou jsou na českém trhu, pokud se nemýlím, zakázané, protože se jedná o neurotransmiter. Navíc neznám nějaký mechanismus, kterým by GABA pozitivně působila na tvoje problémy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 4:21 pm Předmět: |
|
|
Co ta GABA dokáže?Jinak se dá v pohodě sehnat na Slovensku a přepsolat k nám do Čech
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 6:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 6:30 pm Předmět: |
|
|
ještě mám dotaz,proč je GABA v Čechách zakázana prodávat a přitom vůbec není problém jí koupit na Slovensku ba i nechat poslat k nám?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 6:35 pm Předmět: |
|
|
na Slovensku je nepochybně zakázána taky..
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 7:15 pm Předmět: |
|
|
No já nevím jestli ano,ale dvě objednávky jedna do zásilkovny a druhá osobně do místa bydliště přišly v pořádku,takže mám doma dvě balení gaby v sypké formě a dvě balení v tabletách
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|