Spatny jidelnicek?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spatny jidelnicek?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Spatny jidelnicek?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eviF

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 5:38 pm    Předmět: Spatny jidelnicek? Odpovědět s citátem

Zdravim vespolek je mi 27 let, merim 172cm a momentalni vaha je 75kg a prave to je dva roky co jsem zacal aktivne s posilovanim. Pred 6 tydny kdy jsem jeste mel 77,5kg + - jsem si řekl ze zkusim svoji prvni dietu jen jsem chtel aby v lete u vody to bricho nejak vypadalo. Nakoupil jsem tunu vajec, temer celou kravu a zbytek mrazaku jsem doplnil kuraty a aljasskou treskou, jako zdroj sacharidu striktne zacal konzumovat pouze brambory, ryzi, vlocky a co se tyce tuku rozhodl jsem se pro arasidove maslo nebo jsem se stal na nem zavisly no a spustil jsem to ve velkem stylu. Posilovna 4-5 tydne cca 1hod + kardio 20-30min
Po-Pa 200g sacharidu, bilkovin cca 200g a tuku asi 50-60g
So +- 400g sacharidu, 150-180g bilkovin a 50-60g tuku (Ty hodnoty muzou byt spis vyzsi obed si davam v mcdonald :-))
Ne sacharidy na teoretické nule, bilkoviny 200-230, tuky 50-60g
Dneska teda po 6 tydnech delam jen tak s nudy kontrolni mereni jak mi to pekne jde, zacnu samozřejmě brichem a usmevem na ksichte zjistim ze mam v pase o 4cm mene tak zkusim ruku -2,5cm rikam si to neni mozny tak zkusim heudnik bum -10cm atd atd... Tak nejak tedy usuzuju ze hlavne co se mi podarilo je shodit těžce nabranou svalovou hmotu... Mohl by mi nekdo poradit kde delam chybu? Jeste pro prehled tu dam jidelnicek co mam po-pa

Snidane 4:45 100g vlocek,125g tvarohu, 20g proteinu, 15g chia seminek a jedna mala lzice arasidoveho masla

Svacina 7:30hod 5bilku 2 zloutky, zelenina

Svacina 10:00hod tunak 100g, zelenina, 1 mala lzice arasidoveho masla

Obed 12:00 ryze 60g, maso 150g, zelenina, mala lzice arasidoveho masla

Svacina 2:30 mozzarela, zelenina

Vecere 17:30 to same co na obed

Trening 19:00

Druha vecere 21:00 vanicka tvarohu, protein 20g, 2 malé lzicky arasidoveho masla

Dekuji za jake koliv rady a pripominky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Onlywatch

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6 jídel, pak trenink a po něm casein a spinkat ?
Dělal jsem to přesně naopak a nabral jsem 10kg svalů.
Co takhle jít cvičit na lačno ( max doplnit rychly cukry kvůli glykogenu 50g) a pak všechny živiny naloadovat po trenalu? Já takhle nabral za rok 10 kg svalové hmoty.. ano treninkem na lačno a následným naloadováním sacharidů a proteinů po celý zbytek dne/ noci.

Každej mi říkal, sacharidy základ pro nabírání, poslechl jsem a přibral jsem hromadu tuků, vyzkoušej na sobě a uvidíš sám, každej ti řekně něco jiného, já poslouchal rady a nikam jsem se nehnul.

Někdo ti tady řekne vločky ok ráno, já ti řeknu na co ? Není lepší si to travení šetřit po treninku, popřípadě víš jak se blbě cvičí po celodením trávení potravy, tohle jsou tělesné procesy které ti naopak sílu berou. Mě osobně by 6 jídel před treninkem dostalo leda do postele a nikdo by mě do posilky nevyhnal.. ale já taky jedu 50-150g sacharidů denně, ne jak většina lidí co tu slinivku ždímá jak zubní pastu.
sk

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a proc myslis, ze jsi prisel o svaly a ne o tuk ? :) to jsi tak zeslabl ?
eviF

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to by bylo super mit cas jit po ranu cvicit ale ja jsem od 6:00 do 18:00 v praci...

No sila sla trochu dolu ale to davam za vinu snizenim sacharidu. Tak nejak jsem to odvodil od toho ze pres pas jsem zhubnul 4cm a napriklad přes ruku kde neni temer zadny tuk -2,5cm, lytka -2cm... a nejvice me dostal obvod hrudniku -10cm... nebo to chapu cele spatne a jsem mimo? :-)... Jak pisu je to moje prvni dieta
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a neuvazoval jsi, ze muze byt chyba v treningu?
telo pokud nepotrebuje svaly, se jich zbavuje jako prvnich
a tuky si setri

Rychle na stránku:

Přejdi na: