Košile - nějaký vhodný tvar pro nás

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Košile - nějaký vhodný tvar pro nás  Úvodní stránka -> Ostatní -> Košile - nějaký vhodný tvar pro nás
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ttby

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2016 10:05 pm    Předmět: Košile - nějaký vhodný tvar pro nás Odpovědět s citátem

Ahoj,

jak tu všichni vědí, nejsem zrovna kulturista , nadruhou stranu i tak bojuju s věcí jako je košile. Když už teda cvičím, tak bych to rád nějak řekněme ukázal. Ovšem standardní košile (i ultra slim) jsou mi bud malé na ruce a záda/prsa nebo plandavé na břicho, kde pak vypadám jako tlustoch (trošku sem, ale ne tak jak to vypadá). Prostě ve standardním střihu na mě nic neni. A vzhledem k tomu, že jsem tu největší hébička, tak ostatní to musí řešit taky (košile na míru je řešení, ale špatně se to udržuje u každé z košil, protože i takové prase jako já jich má vice). Takže nějaká firma či doporučný střih, která by dělala košile pro .. řekněmě ty s lehce jiným poměrem biceps/prsa/záda ke zbytku těla.

Dik
A až (či jestli) ještě zhubnu tak to bude ještě horší
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2016 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediný řešení je nechat si zmenšit koupenou košili v pase u krejčího asi za 200kč. Kulturistický košile se fakt u nás neprodávaj pokud vím
Spazik

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2016 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nemáš problémy s délkou košile nebo rukávů, tak zabrat v pase je docela jednoduché, jsou to 2 švy na zádech... to zvládne i průměrně zručná žena. Musím to taky dělat u každé košile, protože mám širší ramena a užší pas. A slim střih mi taky není, protože ty jsou moc těsné přes hrudník a ramena.
Jinak za 2-3k koupíš přímo košili na míru a nemusíš nic řešit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dave1913

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2016 10:04 am    Předmět: Re: Košile - nějaký vhodný tvar pro nás Odpovědět s citátem

ttby napsal:
kde pak vypadám jako tlustoch (trošku sem, ale ne tak jak to vypadá).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: